Drugog dana turnira odigrano je šest novih utakmica, a posjetitelji su mogli uživati i u utakmicama Svjetskog prvenstva, tamburašima i Plavoj noći koja je organizirana u Hotelu Sport u Ivanić Gradu gdje se turnir i održava. Prva je utakmica bila između ekipa Pimont Autoklub Sveučilište. Dečki iz Pimonta poveli su u četvrtoj minutu pogotkom Eugena Gudeka, a zatim je u 21. zabio Franjo Matković za 2:0. Dvije minute prije kraja Mata Uremović pogađa za Autoklub Sveučilište i konačnih 2:1.

I sljedeću utakmicu igrala je ekipa Pimont, ovog puta protiv ekipe Sloga Križ.  Svoju nadmoć Pimont je pokazao već do šeste minute kada su vodili 4:o, a sva četiri gola zabio je sjajni Franjo Matković. U 11. minuti povećavaju svoju prednost na 5:0 pogotkom Daria Šestića. Jedini pogodak za Slogu Križ postigao je Hrvoje Sokolić u 18. minuti. Nakon toga slijede još tri pogotka Pimonta. Prvo je zabio Tino Čirjak, zatim Antonio Papac, a posljednji i svoj peti pogodak na utakmici – Franjo Matković. Posljednja utakmica iz skupine D igrala se između Autokluba Sveučilište i Sloge Križ. Sveučilištarci su pobijedili 3:1 i tako osigurali prolazak u četvrtfinale. Pogotke za Autoklub postigli su Matija Tolić, Domagoj Picak Mateo Čekol. Jedini pogodak za Slogu dao je Gregor Mandić.

Nakon utakmica iz skupine D, slijedile su tri iz skupine A. Prvu utakmicu te skupine igrali su Hotel Sport Cvjetno Pinkdroidsi. Pinkdroidsi su poveli u četvrtoj minuti golom Davora Jurišića i zatim povećali prednost u sedmoj pogotkom Miroslava Filipovića. U 12. minuti Hotel Sport smanjuje svoj zaostatak na 2:1 pogotkom Vedrana Habera. Ali ubrzo slijede dva pogotka Hrvoja Penave i jedan Ivana Žnidareca te utakmica završava rezultatom 5:1. Drugu utakmicu u toj skupini opet je igrala ekipa Cvjetno Pinkdroids protiv Ivanića Do Meksika. U drugoj minuti Hrvoje Penava zabija za 1:0 svoj treći pogodak na turniru. U posljednjoj minuti prvog poluvremena Ivanić Do Meksika izjednačava golom Maria Vrdoljaka. Teška borba čekala je jednu i drugu momčad u drugom poluvremenu, ali u 26. minuti ukazuje se Vedran Škorić i zabija za pobjedu Pinkdroidsa.

Posljednju utakmicu drugog dana TD Ivanić igrali su Ivanić Do Meksika i Hotel Sport, a završilo je 2:0 za dečke iz Hotela. Pogotke su postigli Tomislav HadašVedran Haber. Četvrta ekipa iz skupine A, NK Naftaš Ivanić nije se uspjela pojaviti na turniru te su sve njihove utakmice upisane kao 3:0 u korist protivnika.

Danas turnir ide na kratku pauzu, a s utakmicama nastavljamo sutra kada će se održati završnica muškog te cijeli ženski turnir.

RASPORED UTAKMICA

Grupa A – žene
10 sati – APEX-ŽNK ODRA
10 i 30 – ŽNK ODRA-METEORA FUTSAL
11 sati – METEORA FUTSAL-APEX
Grupa B – žene
11 i 30 – CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ-MC PLUS
12 sati – MC PLUS-SC FLEGAR
12 i 30 – CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ-SC FLEGAR

Četvrtfinale dečki:
13 i 30 A1-B2 = E
14 i 05 B1-A2 = F
14 i 40 C1-D2 = G
15 i 15 D1-C2 = H
Polufinale cure:
15 i 50 A1-B2
16 i 20 B1-A2
Polufinale dečki:
16 i 50 E-G
17 i 25 F-H
UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO – CURE – 18 sati, penali
UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO DEČKI – 18 i 20 sati,  penali
FINALE CURE – 18 i 40 sati
FINALE DEČKI – 19 i 10 sati