Danas počinje zadnji kvalifikacijski turnir Trofeja Dinamo prije odlaska na ljetnu stanku. Počinje Ivanić, šesti seniorski i treći ženski turnir. Jučer su u Hotelu Sport u Ivanić Gradu održani konferencija za medije i ždrijeb. Na ženski turnir prijavilo se šest ekipa, među kojima su i dvije ekipe koje se nalaze među prve tri u trenutnom ukupnom poretku – MNK Meteora Futsal i MC Plus. U skupini A igrat će ekipa Apex (četvrta u trenutnom poretku), ŽNK Odra te već spomenuta ekipa Meteora Futsal. U grupi B igrat će Cvjetno Poliklinika Milojević, MC Plus i SC Flegar.

Na seniorski turnir prijavilo se 14 ekipa. Ekipe su podijeljene u četiri grupe, a u grupi A nalaze se Ivanić Do Meksika, Hotel Sport, Cvjetno Pinkdroids i NK Naftaš Ivanić. U skupini B su ekipe NK Draganec, KMNL Ivanić, CB Olimp CB Dribling i NK Kloštar Ivanić. Skupine C i D imaju po jednu ekipu manje. U skupini C su BDMŽ Sofascore, CB Donitej i Tiskara Dikopa MC Plus, a u posljednjoj D skupini Sloga Križ, Pimont i Autoklub Sveučilište.

U tri dana (četvrtak, petak i nedjelja), koliko traje ovaj turnir, očekuju nas, kao i uvijek, odličan hakl, borba za ključne bodove i naravno vrhunska gastronomska ponuda. Osim toga, u petak je organizirana i Plava noć na kojoj će se svi prisutni moći odlično zabaviti uz tamburaše. Uz sve to, svi članovi Futsal Dinama moći će iskoristiti razne pogodnosti u Hotelu Sport koji oje organizator Trofeja Dinamo u Ivanić Gradu. Vidimo se već danas u Ivaniću!