Kako još nismo toliko sposobni da možemo kontrolirati vrijeme, kiša nas je odgodila drugi put u dva dana. No ipak su se neke utakmice stigle odigrati.
U prvoj utakmici dana Dipa je igrala protiv Vina Ilok.
Nakon toga je Dipa ukrstila koplja sa Autoklub Sveučilištem. Nakon 30 minuta trebali smo penale jer se sve završilo 3:3. Za Sveučilište su zabijali Dubravko Gregorin i Fran Vukelić, koji je zabio prvi i zadnji gol svoje ekipe. Uzvratili su za Dipu Marin Jurlina, Vjeko Križanić i Nikica Obrovac. Kod pucanja penala čekala se samo prva pogreška, a nju smo dočekali kod Dominika Potočkog i Sveučilište je uzelo dodatni bod.

Zatim smo se prebacili u ženski turnir gdje je MNK Meteora Futsal igrao protiv Cvjetno Poliklinike Milojević. Perica Cicijelj je zabila za Meteoru a za Cvjetno je pred sam kraj izjednačila Monika Conjar, koja je prije koji dan dala intervju za našu stranicu i o kojoj ste imali prilike čitati. Kako nismo imali pobjednika pristupilo se penalima. Laura Kopić promašila je svoj i Meteora je pobjedila.

Ostali smo još u ženskom turniru, gdje je Apex igrao protiv MC Plusa. I tu smo vidjeli jedan pogodak, onaj Lucije Sakoman vrijedan pobjede MC Plusa.

Vratili smo se u muški turnir gdje su Outsideri Savica odigrali protiv Caffe Bar D. Outsideri su pokazali da ipak nisu takvi outsideri i pobjedili sa 4:1.  Filip Vojnović je zabio tri gola, Antonio Niković jedan, dok je počasni pogodak za D zabio Ivan Sokić.

Nakon toga smo ostali u muškom tuniru i gledali dvoboj Cvjetno Poliklinike MIlojević i SZZG-a. SZZG je pobjedio sa 4:1. Kristijan Postružin dvaput, Tvrtko Pajalić i Hrvoje Žuvela zabijali su za SZZG, a Kazimir Poljak za Cvjetno.

Žene su nakon toga izašle na našu plavu podlogu. SC Flegar je dobio Apex sa 3:2. Martina Krog je bila glavni protagonist u prva dva pogotka. Prvo je poslala loptu u svoju mrežu, da bi se nakon toga iskupila slanjem lopte u suparničku mrežu. Nakon toga su zabijale Marija Žagar i Mateja Tomić za Flegar te Helena Hedl za Apex.

Nažalost, u tom trenutku nas je zaustavila kiša i odgodila tunir za još jedan dan. No prognoze najavljuju sunce, i nadamo se da ćete nam se u velikom broju pridružiti na Savici na završnicama ženskog i muškog turnira.