Nakon dana odgode zbog kiše nastavila su se uzbuđenja na trofeju u Kutini. Na rasporedu su bile skupine B i C.
Momčad SZZG je u prvoj utakmici dana skupine B pobjedila CB Indeks sa 4:2. Strijelci za Studentski zbor su bili Marko Andrić, Ante Markić, Krešimir Tadić i Tvrtko Pajalić. Za Indeks je zabio Bruno Vlajsović, a nakon njega i Ivan Glavurdić.

Nakon njih NK Matija Gubec i NK Šartovac su izašli na teren. Šartovac su do pobjede 5:2 vodili sa po dva pogotka Dario Dajčar i Ante Lovrić. Čavao u lijes Matije Gubca stavio je Domagoj Batković petim pogotkom svoje momčadi.

Šartovac i SZZG su zatim odigrali dvoboj dvije momčadi sa po 3 boda iz prvog kola. SZZG je dobio sa 2:1. Jose Antonio Nimac (po Trofeju se širi legenda kako mu je otac bio strastveni navijač Seville i svog prvorođenca je obećao nazvati po jednom od najvećih sinova Andaluzije, Reyesu!) i Krešimir Tadić (nije ništa u rodu istinskoj legendi NK Dinamo Zagreba i Bayera iz Leverkusena, Josipu Tadiću) zabijali su za SZZG, dok je za Šartovac zabio Slekovac, Ivan Slekovac.

Iza njih momci iz Matije Gubca izlaze na megdan zahuktalom SZZG-u i gube sa 7:3. Briljirao je Krešimir Tadić sa tri pogotka. Možda ipak i je nešto u rodu prethodno spomenutom golgeteru.

Dosta efikasnu utakmicu odigrali su CB Indeks i NK Matija Gubec. Bilo je 7:4 za Indeks. Bruno Vlajsović postigao je četiri pogotka, još je dva dodao Marko Antonio Gašo, a za momčad nazvanu po vodi seljačke bune tri gola zabio je Antonio Šepek, ali nije mogao sam.

Za zaključenje grupe B imali smo utakmicu CB Indeksa i Šartovca. Šartovac je pobjedio sa 4:2. tri gola za pobjednika zabio je Ivan Slekovac, dok je dva za Indeks zabio Bruno Vlajsović.

SZZG prvi u skupini B, NK Šartovac drugi, CB Indeks treći.

Zatim su na red došla uzbuđenja u skupini C.

BDMŽ Sofascore i RK Moslavina su otvorili. Točnije BDMŽ Sofascore je otvorila, i to golijadu. Pobjeda od čak 9:1. Četiri gola Matije Rajha su čak i najveće nevjerne Tome u publici podigle na noge. Da ne zabija samo u Rusiji pokazao je i Luka Modrić pogotkom za BDMŽ.

NK Repušnica i RK Moslavina nastavili su program. Repušnica je dobila sa 5:2. Nemilosrdan u redovima pobjednika je bio Albert Tomić sa tri pogotka. Filip Grahovac i Damir Grgić su potvrdili svojim pogotcima pobjedu.

Nakon njih nova utakmica, logično. BDMŽ Sofascore izašla je na megdan NK Vatrogascu. BDMŽ ih je ugasio sa 6:2. Patrik Pasariček zabio je dva, Alen Romić, Matija rajh, Borna Vidiček i Ivan Šulentić zabili su po jedan. Bojan Milinković i Zvonimir Zlatić zabili su za Vatrogasce.

BDMŽ zatim je odigrao svoju zadnju utakmicu, čekala ih je Repušnica. BDMŽ lako je to riješio u svoju korist, 8:0. Ivan Šulentić, Ivan Golubić i Eugen Živko zabili su po dva gola.

NK Vatrogasac zatim je sa 3:0 svladao RK Moslavinu. Anđelko Sladojević zabio je sva tri gola.

Zadnja utakmica dana pružila je dosta tvrdu utakmicu. NK Vatrogasac svladao je NK Repušnicu sa 2:1. Željko Labik i Zvonimir Zlatić odradili su svoj dio posla za Vatrogasce. Albert Tomić smanjio je na 2:1.

BDMŽ prvi u skupini C, NK Vatrogasac drugi, NK Repušnica treća.

 

Pred nama je završnica Kutine. Tko će uzeti laskavu titulu kutinskih prvaka, vidjet ćemo. Pridružite nam se i saznajte pored OŠ Vladimira Vidrića u Kutini, ili ispred malih ekrana vaših mobitela uz aplikaciju:
Linkovi za skidanje aplikacije:
ANDROID Aplikacija Leagues & Tournaments
???? https://bit.ly/2kvaxUv
iOS Aplikacija Leagues & Tournaments
???? https://apple.co/2KYZUEA