Krenuo je i treći turnir u sklopu Trofeja Dinamo. Prvi dan je bio prepun pogodaka, stoga je i pobjeda Hrvatske na svjetskom prvenstvu pala u drugi plan.

Dan su otvorili HNŠK Moslavina i CB Moja Golubica. Moslavina je slavila sa 9:3. Po dva gola za Moslavinu su zabili Darko Duvnjak, Ivica Majić i najzvučnije ime u redovima Moslavine – Tihomir Novak. Po jedan gol su dodali Vitomir Novak, Franjo Matković i Deni Topalović. Tomislav Gača i Filip Škarica uspjeli su samo smanjiti rezultat za Moju Golubicu.

Nakon njih HNŠK Moslavina je izašla opet na teren, ovaj puta protivnik je bio HOS Kutina. Moslavina nije imala prevelikih problema. HOS je stradao sa 10:2. Deni Topalović je zabio tri gola. Vitomir Novak i Darko Duvnjak dodali po dva svaki, a Tihomir Novak, Franjo Matković i Ivica Majić po jedan za Moslavinu. Čast HOS-a pokušao je spasiti Ivan Strgar sa dva gola.

HOS Kutina probao je isprati gorak okus prvog poraza i tražio je pobjedu protiv CB Moja Golubica. Poveli su sa dva gola Ivana Strgara i Daniela Bezaka, no onda zabija Vanja Bračun i Tomislav Gača dvaput i preokreću rezultat u korist Golubice. Na kraju pobjeda Golubice sa 3:2.

Zadnju utakmicu prije pauze zbog utakmice Hrvatske odigrali su Plavi Kamen i HNŠK Moslavina. Moslavina je u sadržajnoj utakmici slavila sa 6:4. Franjo Matković je zabio dva gola za Moslavinu, a pogotke su zabijali i Vitomir Novak, Ivica Majić, Darko Duvnjak. Također za Moslavinu je zabio i trenutno najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Rusiji – autogol. Za Plavi Kamen zabijali su Stjepan Pervan, Ivan Čavlina, te Mate Mrčela dva gola.

Danas se nastavlja program u Kutini. Ako ste blizu znate gdje trebate biti, OŠ Vladimira Vidrića u Kutini.