Nakon Črnomerca, Bjelovara i Dubrave, danas počinje i Kutina! Četvrta stanica Trofeja Dinamo čeka nas na igralištu OŠ Vladimira Vidrića u Kutini. Nagradni fond je 15 000 kn. 1. mjesto – 10 000 kn, 2. mjesto – 4 000 kn i 3. mjesto- 1 000 kn.

Na Trofeju Dinamo Kutina natječe se 12 ekipa raspoređenih u tri skupine. Kroz pet dana utakmica, počevši sa današnjim danom i završno sa ponedjeljkom navečer, dvije najbolje ekipe iz svake skupine kao i dvije najbolje trećeplasirane tražiti će svoj put prema četvrtfinalu a zatim i prema pobjedi na turniru koja bi im priskrbila važne bodove u borbi za završnicu na Šalati.

Trofej Dinamo Kutina organiziraju Turistička zajednica Kutine, NK Moslavina Kutina, sportski centar i Grad Kutina i pripremili su mnoštvo iznenađenja za posjetitelje. Ako se dvoumite oko dolaska na početak turnira navečer, znajte da turnir ima pauzu u vrijeme igranja Hrvatske i Argentine, kada će se utakmica prenositi na videozidu kako bi svi mogli pratiti Vatrene, a nakon utakmice i nastaviti sa Trofejom. Također, organizirana je i svirka nakon finala te brojni drugi popratni sadržaji o kojima će još biti riječi.

Na turniru u Kutini na našoj dobro znanoj podlozi igrati će i neki poznati igrači. Iz pouzdanih izvora saznajemo da će za jednu momčad u Kutini nastupiti i Tihomir Novak.

Ako još dodamo i šank na kojem ćete osim odličnog roštilja moći doći i do pive ohlađene na idealnu temperaturu za vruće dane u Kutini, jasno je da nema dvojbe oko toga treba li doći.

Danas u 17:00 je zakazana prva utakmica turnira. Sve je spremno za hakl u Kutini, čeka se samo vas. Dođite i pogledajte koga ćemo okruniti za najbolju ekipu u Kutini!