Trofej Dinamo ne miruje. Prošlog vikenda završen je još jedan turnir u nizu i to onaj u poznatom plavom zagrebačkom kvartu – Dubravi. Naslov je proslavio Caffe bar Dobermann pobjedom od 5:1 protiv NC Truth Restoran Vallis. Jedan od glavnih junaka, kako finala, tako i cijelog turnira bio je slovenski internacionalac Alen Fetić.

Zanimalo nas je dosadašnje Alenovo iskustvo s TD-om, je li mu ovo bio prvi nastup?

“Ovo nije bio moj prvi nastup. Dosad sam nastupio tri puta i turnir u Dubravi mi je bio četvrti ukupni. Prošle godine sam također igrao u Dubravi i na Jarunu te smo zauzeli četvrta mjesta, dok smo na završnom turniru na Šalati osvojili Trofej Dinamo.”

Fetić je inače hat-trickom u finalu vodio CB Dobermann do titule i zaslužio sve pohvale, dok je on za organizaciju turnira imao samo riječi hvale.

“Organizacija je zaista na visokom nivou. Osobno smatram da ovakvi turniri u regiji dižu futsal na jednu višu razinu. Caffe bar Dobermann će probati nastupiti na još barem dva turnira do završnice na Šalati, no, na žalost, ja neću moći igrati na jednom od turnira jer idem na zasluženi godišnji.”

Alen je osim osvajanja turnira u Dubravi, osvojio i nagradu za najboljeg igrača turnira, a uz njega su za Dobermann nastupila dva internacionalca – Slovenac Rok Mordej i naš Luka Perić što dodatno podiže kvalitetu Trofeja Dinamo.

Kako je došlo do toga da slovenska mini-kolonija u CB Dobermann predvodi momčad do trofeja?

“Ja sam još prošle godine igrao za CB Dobermann, a ove sam Juri (op. a. Juraj Bedeković) predložio da pozove i Roka s kojim sam dugogodišnji prijatelj. Znamo svi da se radi o vrhunskom igraču koji može pomoći svakoj ekipi i svugdje biti pojačanje.”

Za kraj, zamolili smo Alena da usporedi turnire u Hrvatskoj i Sloveniji.

“U Sloveniji postoje dva, tri turnira koja se igraju po ljeti i na vrlo sličnoj razini su kao i nedavni turnir u Dubravi. Tamo se također skupi dosta dobrih ekipa i vrhunskih igrača. No, unatoč odličnoj kvaliteti tih turnira, mislim da su turniri za nijansu bolji u Zagrebu nego u Sloveniji.”