Prošao je i drugi dan Trofeja Dinamo u Dubravi. Sparno vrijeme nije spriječilo odličnu zabavu uz hladnu cugu i fini roštilj, i naravno, odlične utakmice. Drugi dan otvorile su ekipe Megaton CB Nina Tiskara Dinsar Cvjetno Poliklinika Milojević. Poliklinika je pobijedila 3:0, a pogotke su psotigli Nikola Perković, Vedran Matošević i Ivan Majić. Nakon prve utakmice slijedila je pauza te su točno u podne na teren istrčali dečki iz ekipe NC Truth Restoran Vallis i ekipe Cvjetno Pinkdroids i odigrali drugu utakmicu drugog dana koja je završila rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Darko Duvnjak za NC Truth Restoran Vallis.

Treća utakmica igrala se između Cvjetno Poliklinike Milojević  i CB Virus Savica. U uzbudljivoj utakmici, punoj golova, Poliklinika Milojević odnijela je još jednu pobjedu. Momčad CB Virus povela je u 6. minuti pogotkom Darka Markića, ali nakon toga Poliklinika postiže 4 pogotka. Nikola Perković i Ivan Lovrić postigli su po jedan, a zatim Ivan Majć dva pogotka. Krešimir Tadić postiže još dva pogotka za CB Virus, jedan u 24., a drugi u 29. minuti utakmice, no više od toga nije išlo. I u četvrtoj utakmici vidjeli smo velik broj golova, ali ovaj put sve je postigla ista ekipa. Dobermann je pobijedio CB Dallas 6:0, a po tri pogotka postigli su Matija MajcenićAntonio Sekulić. Sljedeća utakmica po rasporedu trebala je biti ona između AAMK Sveučilišta Promotionplaya, ali dečki iz Promotionplaya nisu došli te je utakmica registrirana 3:0 za Sveučilište.

Nakon toga je svoju drugu utakmicu igralo Cvjetno Pinkdroids protiv ekipe Bratići. Pinkdroidsi su pobijedili 2:0, a pogotke su postigli Vedran Škorić Ivan Žnidarec. Dobermann je pobijedio i svoju drugu utakmicu, ali ovoga puta ne tako uvjerljivo. Pobijedili su CB Culto 2:1. Pogotke za Dobermann postigli su Danijel Vince i Antonio Sekulić, dok je za Culto zabio Marko Radas.

Odlična utakmica između Promotionplaya i ekipe BDMŽ bila je još jedna koja je ponudila mnoštvo golova. Matija Rajh Eugen Živko zabili su dva gola za BDMŽ, nakon čega za Promotionplay zabija Filip Vojnović. Borna Vidaček zabija za 3:1, a dvije minute kasnije Vojnović ponovno zabija za Promotionplay. Zatim za 5:2 zabijaju Matija Rajh i Borna Vidaček. No Promotionplay se vraća u igru i izjednačava na 5:5 pogotcima Karla StojićaIgora Batarila te Filipa Vojnovića. No Matija Rajh postiže svoj treći pogodak na utakmici i vraća prednost svojoj ekipi. Tu golovima nije bio kraj jer u zadnjoj minuti Eugen Živko postigao svoj drugi pogodak u utakmici za konačnih 7:5.

Zatim su se odigrale još dvije utakmice. Utakmica između ekipe Urbanika CB Concordia Studentskog zbora Zagreb završila je rezultatom 3:2 za Studentski zbor. Pogotke za Urbaniku postigli Ivan KontekDejan Popović, a za Zbor je jedan pogodak postigao Luka Davidović, a druga dva Hrvoje Žuvela. Posljednja utakmica jučer odigrana bila je između NC Truth Restoran Vallis i Bratića. Naravno i ova utakmica pružila je puno golova. NC Truth pobijedio je Bratiće 9:3. Jedan pogodak postigli su Darko Duvnjak, Mario ĆibarićLuka Petrinec, a po tri pogotka postigli su Franjo Matković i Ivan Mikulić. Dva pogotka za bratiće je postigao Branko Ivančević, a jedan Mario Morić.

Sutra nas u Dubravi čekaju četvrtfinala, polufinala i finale. Počinjemo u 13 i 30 sati s prvom četvrtfinalnom utakmicom između ekipe NC Truth Restoran Vallis i CB Culto. Vidimo se sutra na završnom danu Dubrave.

RASPORED ZADNJEG DANA TURNIRA:

13:30-14:15 NC Truth Restoran Vallis – CB Culto 1. Četvrtfinalna utakmica
14:15-15:00 BDMŽ – Playbox 4. Četvrtfinalna utakmica
15:00-15:45 Dobermann – Cvjetno Pinkdroids 3. Četvrtfinalna utakmica 
15:45-16:30 Poliklinika Milojević – Studentski zbor Zagreb 2. Četvrtfinalna utakmica

16:45 penali za gajbu piva

POLUFINALE
17:30-18:15 1. 1/4 utakmica – 2. 1/4 utakmica
18:15-18:50 3. 1/4 utakmica – 4. 1/4 utakmica

18:50 penali za 3. Mjesto

19:00 FINALE