Počeo je i treći turnir Trofeja Dinamo. Prvu utakmicu Dubrave imali su čast igrati dečki iz Playbox Mr. Jacka Studentskog zbora Zagreb, a gledatelji sigurno nisu ostali razočarani. Zanimljiva utakmica s puno prilika završila je podjelom bodova, moglo bi se reći i najpravednije, jer su obje strane pokazale odličnu igru. Prvi pogodak na utakmici postigao je Danijel Dekanić za Playbox u 18. minuti. Minutu prije kraja Zboraši izjednačavaju pogotkom Luke Davidovića. Zbog bitnog međusobnog omjera pucani su penali. Dominik Drmić promašio je penal za Playbox, dok je Tvrtko Pajalić uspješno zabio i tako osigurao prednost svojoj ekipi. 

I u drugoj jučerašnjoj utakmici došlo je do podjele bodova. CB Virus SavicaMegaton CB Nina Tiskara Dinsar odigrali su utakmicu bez pogodaka te su, baš kao i u prvoj utakmici, pucani penali. Krešimir Tadić promašio je penal za ekipu CB Virus Savica, dok je sa šest metara precizan bio igrač Megatona Dino Ćosić. Ekipe CB Dallas i CB Culto, za razliku od prve četiri momčadi, nisu podijelile bodove. Utakmica je završila rezultatom 3:2 u korist CB Culto, a sva tri pogotka za njih postigao je Marko Radas. Za Dallas su zabili Pavao Ćibarić i Fran Bosnar.

Četvrta utakmica igrala se između ekipe BDMŽ i ekipe AAMK Sveučilište u kojoj je BDMŽ pobijedila 4:0. Dva pogotka postigao je Matija Rajh, dok su po jedan zabili Domagoj Gorup Eugen Živko. U posljednjoj utakmici prvog dana ponovno je igrala ekipa Playbox Mr. Jack protiv ekipe Urbanika CB Concordia. Bila je to zanimljiva i napeta utakmica koju ste imali priliku pratiti na našoj Facebook stranici u live prijenosu. Playbox je pobijedio 3:2, a pogotke su postigli Ivan Šulentić, Dominik Drmić i Danijel Dekanić za Playbox i Martin Šundov i Ivan Kontek za Urbaniku.

Danas počinjemo nešto ranije, u 10:00 sati, kada će igrati Megaton CB Nina Tiskara Dinsar protiv Poliklinike Milojević. Nakon toga je na rasporedu još devet odličnih utakmica. Ali tu nije kraj našem druženju jer je organizirano i gledanje utakmice između Hrvatske i Nigerije. Sve vas pozivamo da u ugodnom društvu, uz odličan roštilj i hladnu cugu uživate, prvo u turnirskim utakmicama, a zatim i u prvoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vidimo se u Dubravi.