Nakon dva turnira u sklopu Trofeja Dinamo, sutra nam počinje i onaj treći, Trofej Dinamo Dubrava. Na Studentskom gradu odigrati će se dvije kategorije turnira: seniorski i veteranski. Za veteranski turnir prijaviti se mogu svi stariji od 33 godine.

Nagradni fond iznosi čak 16 000 kn. Pobjedniku će pripasti 10 000 kuna, drugoplasiranima 4 000 kuna, dok će trećeplasiranima pripasti 2 000 kuna. Veliki nagradni fond sigurno je mamac za ekipe, a također i šansa da ulove bodove za završnicu na Šalati.

Osim odličnog hakla i hladne pive na šanku, te sjajnog roštilja, ako se premišljate doći zbog Svjetskog prvenstva u nogometu i utakmice Hrvatske i Nigerije u subotu, znajte da će biti organizirano gledanje utakmice. Dakle, ovaj vikend Trofej Dinamo Dubrava odlična je lokacija za zabavu. Osim utakmice, bit će organiziran i bogati popratni program, a lista sponzora tunira je dugačka.

Branitelj naslova Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi ove godine ne nastupa, što znači da je put do pobjednika tunira otvoren i neizvjestan. Prijave su otvorene do večerašnjeg ždrijeba u CB Gurman Gotivius u 18:00, tako da su otvorene još koji sat. Prijaviti se može na broj telefona 091 762 2058! (Kotizacija je 800 kn za seniorski tunir i 500 kn za veteranski turnir -u kotizaciju uključen povratni bon od 300 kn za hranu i piće).

Nakon dva sjajna turnira, na kojima smo gledali odličan nogomet i još bolje se zabavili, ne sumnjamo kako nas u Dubravi čeka jednako dobar turnir. Sve ovo što je rečeno prava je pozivnica za provesti vikend u Dubravi, stoga, već sutra vas sve očekujemo na Studentskom gradu!