Završio je Trofej Dinamo u Bjelovaru, a mi smo porazgovarali sa Lukom Modrićem, igračem Marocchino Coffee Bara, koji se okitio titulom najboljeg strijelca sa 17 golova.

Priupitali smo ga nakon što je prošao Trofej Dinamo u Bjelovaru, kako je zadovoljan nastupom svoje ekipe? Kakve su bile ambicije prije nastupa, jesu ih ispunili?

“Nisam bas zadovoljan, jer smo prije turnira s obzirom na kvalitetu sastava ciljali na prva tri mjesta, al nažalost su nam se ozljedila tri igrača i došli smo na četvrtfinalnu utakmicu s jednom zamjenom gdje nismo mogli pratiti tempo.

Na kraju je završio sa nagradom za najboljeg strijelca turnira, zanimalo nas je jel očekivao to i kako sada gleda na to?

“Nisam očekivao to, ali nakon što sam zabio 15 golova u jednoj tekmi, bilo je jasno da me nitko neće stići. Baš se poklopilo da je jedna malo slabija ekipa u skupini i eto nagrade.

Nakon toga nas je zanimalo kako ocjenjuje Trofej Dinamo? Kako je zadovoljan sa turnirom, sa organizacijom, sa ekipama koje su nastupale? Kako je zadovoljan sa posjećenošću turnira?

“Bilo je odlično, od organizcije do publike i hrane, stvarno što se tog tiče imam samo riječi hvale.”

Podloga koja je bila postavljena naišla je na odobravanje svih, kako ju on ocjenjuje?

“Na utakmicama skupine mi je bila malo skliska , ali kad smo se priviknuli, bila je odlična.”

Prelazak sa 5+1 na 4+1 izazvao je različite reakcije, zanimao nas je njegov komentar.

“S obzirom da u ovom sastavu nikad nismo igrali zajedno 4+1 , trebalo nam je malo da se uigramo, ali svi smo upoznati s 4+1 i mislim da to nije bilo presudno.

Na kraju razgovora, zanimalo nas je planira li se sa svojom ekipom prijaviti na iduće turnire Trofeja Dinamo i loviti završnicu na Šalati?

“Mislim da nećemo jer dečkima kreću polako pripreme , ali druge godine svakako.”