Nakon problema s kišom i odgađanja četvrtfinala, ono je napokon odigrano sinoć na Starom Partizanovom igralištu gdje se moglo uživati u uistinu odličnom nogometu. Prva utakmica na rasporedu bila je između momčadi Dare i Kate Infopartnera. Dečki iz Infopartnera jako su ušli u utakmicu te su već u petoj minuti vodili 2:0, a pogotke su postigli Nikola Stanković i Mihael Mladen. Dare i Kate su pritiskali suparničku ekipu, no to je urodilo plodom tek u 24. minuti kada je pogodak postigao Ivan Borna Jelić Balta. Već u sljedećoj minuti, Luka Tihelka povećava prednost na 3:1. U 26. minuti, Ivan Orač prekrasnim pogotkom u rašlje postiže drugi pogodak za ekipu Dare i Kate, no dečki više od toga ipak nisu mogli te je s rezultatom 3:2 utakmica i završila.

U drugoj smo utakmici, između Auto škole Signal i Elez Gradnje, također bili svjedoci odlične igre i velikih uzbuđenja. Mario Rajić, iz ekipe Elez Gradnja, zabio je u četvrtoj minuti prvi pogodak za svoju momčad. Vodila je tako Elez Gradnja sve do 17. minute kada je Vedran Mlinarić izjednačio na 1:1. U 23. minuti Vinicius Muniz ponovno dovodi u vodstvo ekipu Elez Gradnje i kada su već mislili da je utakmica riješena, Boško Kasanović minutu prije kraja zabija izjednačujući pogodak. Bez produžetaka, odmah su na red došli kazneni udarci. Prva je pucala Elez Gradnja,a siguran je bio Danko TomašekMatija Vrbanić također je bio siguran i zabija za Auto školu Signal. Mate Tominac zabija još jedan kazneni udarac za Elez Gradnju, kao i Boško Kosanović za Auto školu. Strijelac prvog pogotka, Mario Rajić, bio je siguran i u izvođenju kaznenog udarca, no posljednji izvođač Ivan Bošnjak nije bio i tako Elez Gradnja odlazi u polufinale Trofeja Dinamo u Bjelovaru.

Druge dvije utakmice pružile su nam mnogo golova, no mrvicu manje uzbuđenja nego u prve dvije utakmice. Utakmica između Playbox Mr. Jacka Marocchino Coffe Bara završila je 2:0, a pogotke za Playbox postigli su Danijel Dekanić i Matija Uremović. U posljednjoj utakmici jučerašnjeg dana igrali su Fitness Centar Step Jelena Trade. Prvi pogodak pao je već u prvoj drugoj minuti, a postigao ga je Silvio Toth. Još četiri pogotka zabio je Franko Hučić, i po jedan Nikola Gudasić i Josip Grubeša. U posljednjoj minuti, Dino Bajsić postigao je jedini pogodak za Fitness Centar Step.

Danas su na rasporedu utakmice polufinala i finala, a prva je na rasporedu u 19:00 sati. Snage će odmjeriti ekipe Playbox Mr. Jack i Jelene Trade te Elez Gradnja i Infopartner. Svim ekipama želimo puno sreće, a vas pozivamo da dođete, pogledate najbolje četiri ekipe Trofeja Dinamo u Bjelovaru, navijate za svoje favorite, a prije finala i pogledate revijalnu utakmicu između Futsal Dinama“Bjelovarskih legendi.” Čekaju vas još i odlična hrana, cuga i atmosfera. Pa što čekate? Vidimo se na Starom Partizanovom igralištu!