Završio je i drugi po redu turnir iz serije Trofej Dinamo, onaj u Bjelovaru. Nakon tjedan dana sjajnih dvoboja na odličnom starom Partizanovom igralištu. Pobjednik je ekipa Jelena Trade. No krenimo redom.

Polufinala su krenula u 19:00. U prvom polufinalu gledali smo dvoboj između Info Partnera i Elez Gradnje. Info Partner se plasirao u finale sa 4:2. Strijelci za Info Partner su bili Marko Švegelj, Nikola Stanković i Mihael Mladen dva puta. Za Elez Gradnju zabili su Mario Rajić i Danko Tomašek.

Drugo polufinale donijelo nam je dvoboj dvije momčadi koje se jako dobro poznaju, Jelene Trade i Playbox Mr. Jacka. Za razliku od njihovog dvoboja u skupini, ovaj puta pobjeda je otišla na stranu Jelene Trade. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Sadat Ziberi.

Utakmica za treće mjesto pružila je priliku Playbox Mr. Jacku i Elez Gradnji da ipak završe turnir sa pobjedom i ulove dva boda više u borbi za završnicu na Šalati. Utakmica je bila neizvjesna, a jedan gol je mogao odlučiti protivnika. Na kraju ipak 0:0 nakon 30 minuta i raspucavanje za broncu. Vito Gagulić i Ivan Šulentić su uspješno izveli svoje penale dok su igrači Elez Gradnje svoje promašili. Bronca je otišla Playbox Mr. Jacku.

Prije finala imali smo revijalnu utakmicu, Futsal Dinamo odigrao je protiv Bjelovarskih legendi. Rezultat je bio u drugom planu a velik broj okupljenih na tribinama mogao je uživati.

Nakon njih na starom Partizanovom igralištu bilo je vrijeme za finale. Na teren su istrčale ekipe Jelene Trade i Info Partnera. Ekipa Jelena Trade pobjedila je rezultatom 4:1. Strijelci su bili Marko Tomić, Josip Grubiša, Silvio Toth i Matej Horvat za Jelenu Trade. Za Info Gradnju pogodio je Mihael Mladen.

Čestitke Jeleni Trade na pobjedi i osvajanju turnira. Također, čestitke idu i drugoplasiranima i trećeplasiranima iz Info Partnera i Playbox Mr. Jacka.

Na kraju dana trebalo je predati pehare i medalje najboljima. U individualnim kategorijama nagrade su pripale ovim igračima:

  • Najbolji golman: Tomislav Hercigonja (Playbox Mr. Jack)
  • Najbolji igrač: Marko Tomić (Jelena Trade)
  • Najbolji strijelac: Luka Modrić (Marocchino Coffee Bar)

 

Zahvaljujemo se Bjelovaru na odličnom gostoprimstvu i sjajnom turniru. Trofej Dinamo se sada seli na istok Zagreba, u Dubravu. Treći turnir u sklopu Trofeja Dinamo čeka nas na Studentskom gradu. Prijave su još otvorene, prijavi se i postani legenda!