Jučerašnjih pet odigranih utakmica označilo je kraj prvog dijela turnira, odnosno utakmice po skupinama, te danas počinje knockout faza. Osim toga jučer je na Starom Partizanovom igralištu održan i ždrijeb ženskog dijela turnira koji će se odigrati u subotu.

Prva odigrana utakmica bila je između ekipa Dare i Kate Infopartner. Dare i Kate pobijedila je rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Ivan Orač i Pejo Kuprešak. Nakon toga slijedila je još jedna iznimno uvjerljiva pobjeda na ovom turniru. Mlada ekipa Fitness Centra Step pobijedila je ekipu Eva’s Bara 15:0. Luka Mikšec postigao je tri pogotka, Filip Pušec MakopekSiniša Đipalo, Dino Bajsić, Martin Buzuk i Patrik Šantalab postigli su dva pogotka, a po jedan su zabili Borna Senjan i Marko Knežević.

Sljedeća utakmica nije ponudila velik broj pogodaka, ali gledatelji su svakako mogli uživati u dobrom nogometu. Utakmica između Infopartnera i Elez Gradnje završila je rezultatom 3:1. Pogotke za ekipu Infopartnera postigli su Mihael Mladen dva i Nikola Orejaš jedan pogodak. U posljednjoj minuti, Antonio Elez postiže jedini pogodak za svoju ekipu Elez Gradnja.

Utakmica između Kumova i Auto škole Signal bila je četvrta utakmica na rasporedu. Dečki iz Auto škole pobijedili su rezultatom 3:0. Pogotke su postigli Vedran Mlinarić, Hrvoje Trupac i Ivan Ante Radoš. Nakon toga je na red došla i posljednja utakmica toga dana između ekipa Dare i Kate i Elez Gradnje. Napeta utakmica koja je nakon regularnog dijela završila rezultatom 2:2. Prvi pogodak na utakmici zabija igrač ekipe Dare i Kate, Pejo Kuprešak u 2. minuti i taj rezultat bio je na semaforu sve do 20. minute kada za izjednačenje zabija Danko Tomašek. No u 28. minuti Dare i Kate ponovno prelaze u vodstvo drugim pogotkom Peje Kuprešaka. I kada su već mislili da je utakmica riješena, u 29. minuti utakmice Silvio Grgić zabija za Elez Gradnju. Zbog bitnog međusobnog omjera pucani su penali. Filip Gavranović iz ekipe Dare i Kate promašio je odmah prvi penal, dok ga Mate Tominac uspješno zabio i tako osigurao svojoj ekipi prednost.

Danas je na rasporedu četvrtfinale u kojem će igrati:

Playbox Mr. Jack – Marocchino Coffe Bar

Auto škola Signal – Elez Gradnja

Dare i Kate – Infopartner

Fitness Centar Step – Jelena Trade

Dođite u Bjelovar na Staro Partizanovo igralište i uživajte u uzbudljivim utakmicama, vrhunskoj hrani i piću, a pritom se i odlično zabavite.