Završio je i drugi dan turnira u Bjelovaru u kojem smo mogli uživati u velikom broju golova u pet odigranih utakmica. Prva odigrana utakmica bila je između ekipa Kumovi Evas Bara u kojoj su Kumovi nadigrali Evas Bar 6:0. Dva pogotka za Kumove postigao je Ante Jeličić, kao i Vice Sučić, dok su po jedan zabili Tomislav Jeličić i Marko Blažić. Nakon njih na rasporedu su bili Fitness Centar Step Auto-škola Signal. Auto-škola je pobijedila 4:2, iako su dečki iz Fitness Centra dva puta bili u vodstvu. Pogotke za Fitness Centar Step zabili su Filip Makopek Pušac i Borna Senjan, a za ekipu Auto-škole Hrvoje Trupac, Matija Vrbanić, Vedran Mlinarić i Boško Kosanović.

Zatim slijedi utakmica s rekordnim brojem golova na ovom Trofeju Dinamo. Ekipa Marocchino Coffe Bara uspjela je zabiti čak 21 pogodak HNK Hajduku iz Lipovog Brda, dok su igrači Hajduka zabili jedan pogodak. Nakon ove zanimljive utakmice na rasporedu su ostale još dvije. Luka Modrić zabio je čak 15 pogodaka, dok si tri zabili Patrik Tuđen i Stjepan Oštrek. Počasni pogodak za Hajduk zabio je Damir Stankić.

Utakmica između Evas Bara i Auto-škole Signal i Koestlina i Elez Gradnje. Auto-škola Signal ostvarila je još jednu pobjedu drugog dana pobijedivši 7:2. Tri pogotka postigao je Hrvoje Trupac, dva Matija Vrbanić, i po jedan gol postigli su Antonio Elez i Vedran Mlinarić. I u posljednjoj utakmici pala je uvjerljiva pobjeda od 4:0  za Elez Gradnju. Prvi i posljednji pogodak postigao je Vinicius Muniz, dok su ostala dva zabili Albert Nreca i Silvio Grgić.

Danas je na rasporedu treći dan turnira u Bjelovaru, ujedno i zadnji dan utakmica po skupinama. Prvu utakmicu u 19:00 sati odigrat će ekipe Dare i Kate i Infopartner, nakon čega će se odigrati još četiri utakmice. Dođite na staro Partizanovo igralište u Bjelovaru i uživajte u odličnom haklu i atmosferi, a ukoliko niste u mogućnosti doći, rezultate svih utakmica možete pratiti preko aplikacije Leagues and Tournaments.