Danas nas u Bjelovaru čeka nekoliko odličnih utakmica. U 19:00 sati počinje prva utakmica, ona između zagrebačke ekipe, sudionika prošlogodišnje završnice na Šalati, Jelene Trade te HNK Hajduk Lipovo Brdo. Jelena Trade je na Črnomercu ispala u četvrtfinalu te će na ovom turniru zasigurno tražiti bolji rezultat. Njihov prvi protivnik inače je lokalni veliko nogometni klub koji se natječe u županijskoj ligi i koji će im pokušati pomrsiti planove o boljem rezultatu na drugom turniru.

Nakon njih slijedi još jedna ekipa koja je sudjelovala na prošlogodišnjoj završnici i koja je također ispala u četvrtfinalu na Črnomercu – Playbox Mr. Jack. Njihovi protivnici su iskusna i odlična ekipa Marocchino Coffe Bar iz Varaždina.  U 20:10 sati na red dolaze dvije lokalne ekipe – Koestlin i Infopartner. Bit će to borba između dečki koji se kreću u veliko nogometnim lokalnim krugovima i sigurno jedna zanimljiva i borbena utakmica koja će zasigurno privući domaću publiku. Nakon toga kreće pravi derbi na Starom Partizanovom igralištu. Playbox Mr. Jack i Jelena Trade odmjerit će snage u 20:45.

Do kraja dana odigrat će se još tri utakmice. U 21:20 sati ona između momčadi Dare i Kate i Koestlina, u 21:55 između Jelene Trade i Marocchino Coffe Bara te posljednja, u 22:30, između ekipe Fitness Centar Step, za koju nastupaju juniori MNK Bjelovar, i ekipe Kumovi.

Nadamo se lijepom vremenu, ali i još ljepšem nogometu na Starom Partizanovom igralištu.