Turnir na Črnomercu je završio, a Trofej Dinamo ide dalje nakon samo dan odmora. Već danas počinje drugi ovogodišnji turnir, prvi izvan Zagreba – turnir u Bjelovaru. Za razliku od Memorijalnog Malonogometnog Turnira Mate Čuljak, gdje se igralo u seniorskoj i veteranskoj kategoriji, na turniru u Bjelovaru nastupat će seniori te žene. Turnir za seniore trajat će od 4.-10. 6., dok će turnir za žene, na koji se ekipe mogu prijaviti do 7. lipnja, održati u subotu, 9. lipnja. Turnir se igra na Starom Partizanovom igralištu, na istoj plavoj podlozi na kojoj se igralo u Cankarevoj, a ekipe će i na ovom turniru dobiti bon od 300 kuna za hranu i piće.

Ždrijeb za seniore održan je jučer te će se za nagradni fond (10 000 za 1. mjesto, 4 000 za 2. i 1 000 za 3. mjesto) i bodove koji vode na završnicu na Šalati boriti 12 ekipa podijeljenih u tri skupine. Na turnir su se prijavile i tri ekipe koje smo imali priliku gledati na prvom turniru na Črnomercu, ekipa Playbox Mr . Jack, Jelena Trade i Cvjetno Poliklinika Milojević.

 

U skupini A igrat će:

Jelena Trade

HNK Hajduk Lipovo Brdo

Playbox Mr. Jack

Marocchino Coffe Bar

Skupina B:

Cvjetno Poliklinika Milojević

Evas Bar

Fitness Centar Step

Autoškola Signal

Skupina C:

Dare i Kate

Koestlin

Elez Gradnja

Infopartner

Još jednom ponavljamo! Drugi turnir Trofeja Dinamo. Mjesto radnje: Staro Partizanovo igralište u Bjelovaru. Vrijeme radnje: od 4.-6- lipnja.
Dođite uživati u odličnom nogometu i još boljoj atmosferi pa neka najbolji pobijedi!