Na Tjelovo smo odradili i treći dan grupne faze na Črnomercu. Poznati su svi putnici u četvrtfinale u oba turnira, seniorskom i veteranskom.
U prvoj utakmici dana Playbox Mr. Jack je svladao Tiskaru Dikopa sa 5:1.  Strijelci za Playbox su bili Kristijan Čekol dvaput, Vito Gagulić, Ivan Šulentić i Dominik Drmić, dok je za Dikopu pogodio Martin Šutalo.

Zatim smo gledali dvoboj Victory Art Caffea Megaton i Algebre. Victory Art Caffe je dobio sa 4.2, a njihovi strijelci su bili Dražen Ilić, Mislav Krišto, Ivan Zdunić i Ivan Đulvat. Za Algebru su pogađali Renato Katalenić i Danijel Prtenjača.

Peliks i Playbox odigrali su utakmicu koja je završila 2:2. Golove su postizali Marko Šulentić i Luka Pavlić za Peliks i Dominik Drmić za Playbox, koji je zabio oba gola. Morali smo pobjednika dobiti udarcima sa bijele točke gdje su sretniji i spretniji bili momci iz Playboxa. Jedini penal promašio je Luka Pavlić.

Najefikasniju utakmicu dana dobili smo u dvoboju Algebre i AAMK Sveučilišta. Bilo je čak 8:2 za AAMK, za koje su briljirali Dominik Tadić sa čak 4 gola i Teo Nikolić sa 2, ostala dva pogotka zabili su Domagoj Picak i Teo Jakopec. Za Algebru su pogađali Tomislav Lepoglavec i Kristijan Stojak.

Nakon njih na teren su izašli Tiskara Dikopa i Peliks. Dikopa je dobila sa glatkih 6:0, a svi igrači u polju su se upisali u strijelce za Dikopu.

AAMK Sveučilište i Victory Art Caffe Megaton završili su seniorski program pobjedom Victory Art Caffea sa 3:2. Pobjedu su im donijeli Krešimir Grloci, Dražen Ilić i Renato Katalenić. Za AAMK su pogađali Dominik Tadić i Mateo Čekol.

Nakon toga uzbuđenja su se prebacila u veteranski turnir. Započela su na utakmici Roy Sporta i HBR Sporta. Toni Raković dvaput i Branko Hucika jednom, pogađali su za pobjedu HBR Sporta od 3:0.

HBR Sport i Megaton Music odigrali su tvrdu utakmicu koju je prelomio Toni Raković za HBR Sport i pobjedu od 1:0.

Megaton Music i Roy Sport zaključili su svoju skupinu sa pobjedom Roya od 5:2. Junak dvoboja je bio Branko Strupar sa čak četiri pogotka, jednog je dodao Hrvoje Pipnić, a za Megatonce su pogađali Ivica Sekrst i Kristijan Gracin.

Promotionplay je tek nakon penala svladao CB Mellis Ožujsko, 0:0 je završila utakmica prije toga. Nesretan u raspucavanju za Mellis bio je Saša Špoljarić.

Nakon lutrije penala CB Mellis Ožujsko probao se vratiti protiv Krajiške, no upisali su novi poraz od 6:2. Za Krajišku su pogađali Robert Grinvold, Darko Kranjčec i Krešimir Šamija, koji je pogađao četiri puta. Marijo Haramat i Renato Rod smanjili su za Mellis.

Dan su zaključili Niskogradnja Veverec i Krajiška 2. Niskogradnja Veverec je pobjedila sa 2:0. Pogotke su postigli Dinko Veverec i Goran Dlesk.

Sada se okrećemo prema zadnja dva dana turnira i završnicama. Nema bolje pozivnice na Cankaricu od četvrtfinala, dobre hrane i hladne pive i još ponekog iznenađenja koje smo pripremili za one koji se u ova dva dana nađu na Memorijalnom Malonogometnom Turniru Mate Čuljak u sklopu Trofeja Dinamo i u suradnji sa DŠR Črnomerec.