Drugi dan Trofeja Dinamo prošao je više nego odlično. Fantastična atmosfera, druženje, zafrkancija i, naravno, odličan nogomet. U svemu tome mogli smo uživati jučer. Veterani su otvorili drugi dan turnira, i to ekipe Jelenovac i Glembay. Josip Palić u 8. i 13. minuti postiže dva pogotka za Jelenovac, no ekipa Glembay uspijeva se vratiti pogotcima Roberta Filipovića Peršina i Nevena Blaževića. Pogotkom Dubravka Molana Jelenovac ponovno prelazi u vodstvo koje nije dugo trajalo. Za 3:3 zabija Goran Paulić, a taj je rezultat i ostao do kraja. Bodovi su se podijelili, no zbog bitnog međusobnog omjera morali su se pucati penali. Filipović Peršin ovog je puta bio tragičar za momčad Glembay. Promašio je penal, nakon čega je za Jelenovac zabio Željko Starčević i tako donio svojoj ekipi prednost nad protivnicima ovoga kola.

 

Veteranski turnir nastavio se i u sljedećoj utakmici u kojoj su igrali Glembay i ekipa Šercerova. Utakmica je završila 2:1  za Šercerovu. Prvi pogodak na utakmici postigao je, za ekipu Glembay, Željko Huseinović, dok su za Šercerovu zabili Kristijan Krstanović i Perić Marko.

 

Šercerova bez odmora igra i svoju drugu utakmicu tog dana protiv ekipe Jelenovac. Za Šercerovu je oba gola postigao Ivan Babić, dok su za Jelenovac zabili Josip Palić i Dražen Madunović. Završilo je 2:2 te su se opet morali pucati penali. Slavko Hala zabio je za Jelenovac i tako svojoj momčadi donio prednost jer je Kristijan Barun, kao prvi izvođač Šercerove, promašio. Nakon tri utakmice iz skupine A, odigrala se i prva veteranska utakmica skupine B. Cvjetno Poliklinika Milojević svladala je HIP Gradnju 2:0. Pogotke za Cvjetno postigli su Kruno Ilić i Saša Savić.

 

Peta utakmica drugog dana i na red su došli seniori. Jelena Trade i Cvjetno Pinkdroids odigrali su odličnu i zanimljivu utakmicu koja je završila bez pogodaka. Nakon pucanja penala, bolja je bila ekipa Jelena Tradea i tako bolji međusobni omjer odlazi na njihovu stranu.

 

Sljedeće dvije utakmice ponovno su igrali veterani. Ekipa Gladne oči pobijedila je Cvjetno Polikliniku Milojević 2:0. Oba pogotka postigao je Rajko Vidović. Nakon njih, igrali su Dental Centar Grzela i AD Tokić&Zloćo i Prijatelji Mate Čuljka. Pobijedila je ekipa Dental Centra Grzela s 2:1, a pogotke su postigli, za poražene Anto Stipić, a za pobjednike, oba gola Nikola Smolčić.

 

Nakon ove dvije zanimljive utakmice vratili smo se seniorima. Tehno Futsal i Jelena Trade odigrali su dobru utakmicu u kojoj je ekipa Jelena Trade pobijedila 6:0. Dva gola postigao je Silvio Toth baš kao i Sadat Ziberi, a po jedan su postigli Franko Hučić i  Josip Grubeša.

 

S veteranima smo započeli i završili drugi dan. Posljednja utakmica igrala se između ekipa HIP Gradnja i Gladne oči. Gladne oči pobijedile su 3:0. Dva pogotka postigao je Rajko Vidović, a jedan Robert Radić.

 

Danas počinje produženi vikend pa tako i Trofej Dinamo starta nešto ranije. Počinjemo u 14:00 sati seniorskom utakmicom između ekipa Playbox Mr. Jack i Tiskara Dikopa. Osim ove, očekuje nas još 11 seniorskih i veteranskih utakmica. Zadnja je na rasporedu utakmica između Niskogradnja Veverec i Krajiška 2 u 22:00 sata.

 

Odlična atmosfera sigurno će se nastaviti i trećeg dana turnira. Produženi vikend, hrana, cuga i odličan nogomet. Što se više može poželjeti. Vidimo se na Črnomercu.