Jučer smo započeli prvi u nizu turnira Trofeja Dinamo. Na igralištu pored OŠ Ivana Cankara na Črnomercu vidjeli smo četiri sjajne utakmice, prkosili smo i kiši, a danas nas očekuje još devet!

U prvoj utakmici dana, u veteranskom turniru, Promotionplay je svladao Krajišku sa 5:1. Tvrtko Močibob je doveo Promotionplay u vodstvo, zatim su zabijali redom za Promotionplay Manuel Bisaku i Silvio Marić, da bi Tvrtko Močibob dovršio posao sa još tri pogotka. Nažalost po njega, jedan je bio i u vlastitu mrežu.

Nakon toga uzbuđenja su se nastavila u seniorskom turniru, Promotionplay je odmjerio snage sa Niskogradnjom Veverec. Nakon dva gola Kristijana Lovrića za Promotionplay, Goran Mihovljanec vraća Niskogradnju u igru, no Kristijan Lovrić do kraja postiže još dva gola i pokazuje da je to bio njegov dan.

Promotionplay je zatim odigrao još jednu utakmicu, treću u danu i drugu u seniorskom turniru. Krajiška 2 je svladana sa 3:1. Strijelci za Promotionplay su bili Kristijan Lovrić, Amar Duro i Karlo Deak, dok je za Krajišku 2 zabio Fran Petek.

U zadnjoj utakmici dana igrali su Tehno Futsal i Cvjetno Pinkdroids. Cvjetno je ostvarilo pobjedu, bilo je 4:1. Strijelci su bili Ivan Liović, Miroslav Filipović, Ivan Žnidarec i Matija Catela za Cvjetno, a Pavao Prahin je zabio za Tehno Futsal.

Danas nas čeka bogat dan na Trofeju Dinamo. Čak devet utakmica će se igrati, a program počinje u 17:20 utakmicom Jelenovca i Glembaya. Dan završavamo u 22:40 utakmicom HIP Gradnje i Gladne Oči. Mnoštvo utakmica i golova nas čeka danas, prava pozivnica da nam se pridružite, bilo na tribinama bilo na šanku.