Nakon gotovo devet mjeseci čekanja, danas započinje drugi ciklus turnira Trofeja Dinamo. Čast otvoriti novu sezonu pripala je turniru u Cankarevoj ulici na Črnomercu. Turnir je to u spomen na prerano preminulog Matu Čuljka, velikog čovjeka i nogometnog virtuoza. Za titulu najboljih bori se 12 seniora i 15 veterana, svatko u svojoj kategoriji. Također, i jedni i drugi počet će s prikupljanjem prvih bodova u lovu na plasman na završnicu Trofeja Dinamo na Šalati.

Nakon održanog ždrijeba imamo par poslastica već u natjecanju po skupinama. Od 12 ekipa u seniorskom dijelu turnira, tri ekipe su sudjelovale na prošlogodišnjoj završnici na Šalati. Prva od njih, Jelena Trade će u skupini C odmjeriti snage sa Cvjetno Pinkdroidsima, dok će u skupini D igrati međusobno dva lanjska sudionika završnice, Playbox protiv Tiskare Dikopa. Sve prethodno spomenute ekipe dobro se znaju i sigurno nas očekuju sjajni dvoboji.

Prvi dan programa gledat ćemo jedan veteranski i tri seniorska dvoboja. U veteranskom turniru imati ćemo priliku gledati neke od legendi Kutije Šibica i Dinamove legende poput Tome Šokote i Silvija Marića. Čast da otvore ovogodišnje izdanje Trofeja Dinamo pripalo je ekipama Promotionplaya i Krajiške u kategoriji veterana. Turnir kreće u 19:20. Kako god okrenemo, očekuje nas zanimljiv i sadržajan prvi dan Trofeja Dinamo. Svi ste pozvani pogledati najbolje haklere Zagreba na igralište u Cankarevoj ulici, sadržaji su brojni i bogati i očekuje nas tjedan dana odličnog malog nogometa.

Nakon ždrijeba razgovarali smo sa Sadatom Ziberijem iz Jelene Trade koji je poručio: “Prošle godine sam se plasirao u završnicu, ali nisam mogao igrati, ove godine očekujem još bolji Trofej Dinamo jer je po futsal pravilima!”

Vidimo se na Črnomercu, Trofej Dinamo je počeo!