Danas će se na Črnomercu održati ždrijeb prvog turnira u sklopu nove sezone natjecanja Trofej Dinamo. U 19 sati saznat ćemo skupine Memorijalnog malonogometnog turnira Mate Čuljak, koji će otvoriti drugo izdanje Trofeja Dinamo.

Za razliku od prošle godine, kada je na velikoj završnici na Šalati slavila ekipa Caffe bar Dobermann, ove sezone odigrat će se sedam „kvalifikacijskih“ turnira nakon kojih će se osam najboljih plasirati na Šalatu. Natjecanje je ove godine iz Zagreba (TD Črnomerec, TD Dubrava, TD Savica i TD Dugave) prošireno i na Bjelovar, Kutinu i Ivanić Grad, a dodani su i turniri za žene i veterane (starije od 33 godine).

Ukupni nagradni fond prelazi 100 tisuća kuna, a nagradni fond za TD Črnomerec je 16 tisuća. Kotizacija za „Čuljin“ memorijal iznosi 800 kuna za seniore i 500 za veterane, a u cijenu kotizacije uključen je jednokratni poklon bon za hranu i piće u iznosu od 300 kuna.

Uz odličan mali nogomet, na Črnomercu je organiziran raznovrsni sadržaj. Supruga pokojnog Mate, Irena Čuljak, s kolegicama medicinskim sestrama organizirat će „Dinamov dan zdravlja“ i educirati okupljene kako reagirati u kriznim situacijama koje su nažalost česte na sportskim terenima.

Za najmlađe organiziran je Dinamov dječji kutak, a zid škole u Cankarevoj ukrasit će grafit posvećen Mati Čuljku.

Za sada je na turnir prijavljeno 12 seniorskih i 15 veteranskih ekipa. Na veteranski turnir prijavile su se legende Kutije šibica, ali i zagrebačkog Dinama poput Silvija Marića i Tomislava Šokote. Igra se na podlozi na kojoj trenira Futsal Dinamo i na kojoj se nedavno odigrala utakmica polufinala 1.HMNL između Dinama i Novog Vremena koji u utorak (20 sati) igraju majstoricu za finale u Domu sportova II.

Prijave su otvorene do 19 sati, a momčad koja na Šalati podigne Trofej Dinamo smatrat će se najboljom malonogometnom ekipom u Zagrebu i okolici.

Prijave na Facebook ili na broj 091 5104 746.

Postani legenda!