Ostalo je još svega nekoliko dana do početka drugog Trofeja Dinamo. S nagradnim fondom od preko 170 000 kuna, sedam kvalifikacijskih turnira i velikom završnicom na Šalati, ova godina donosi neke promjene i ugodna iznenađenja. Osim što smo povećali broj kvalifikacijskih turnira s pet na sedam, osim u Zagrebu (Črnomerec, Dubrava, Savica i Dugave), Trofej Dinamo će se održati i u Bjelovaru, Kutini i Ivanić Gradu.

 

Ekipe će na kvalifikacijskim turnirima skupljati bodove, a osam najboljih plasirat će se na veliku završnicu na Šalati koja se igra početkom rujna, neposredno pred, sada već tradicionalnu, utakmicu u kojoj Futsal Dinamo predstavlja momčad za novu sezonu.

 

Također, na oduševljenje svih zaljubljenica u ovaj sport, na četiri turnira (Bjelovar, Savica, Ivanić i Šalata) održat će se i turniri za žene. Osim žena, posebno natjecanje bit će organizirano i za veterane, odnosno za sve starije od 33 godine. Veteranski turniri igraju se na Črnomercu, u Dubravi, Ivaniću, Dugavama i na Šalati.

 

Seniorski turnir i turnir za žene igraju se prema modificiranim futsal pravilima u sustavu 4+1 i s loptom “četvorkom”, dok će se veteranski turniri igrati 5+1 s “peticom”. Ova je promjena znak kako turnir Trofej Dinamo ide u korak s vremenom i prati mlađe generacije koje u svojim školskim i fakultetskim natjecanjima i ligama igraju isključivo 4+1, a takav format natjecanja je puno zanimljiviji i publici.

 

MATIJA ĐULVAT O PROMJENI PRAVILA NATJECANJA: MORAMO SE PRILAGODITI SUVREMENIM TRENDOVIMA, A SPREMNI SMO ORGANIZIRATI SASTANAK S PREDSTAVNICIMA SVIH EKIPA

 

Prvi turnir na Črnomercu, punog naziva Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak, igra se u čast na prerano preminulog Matu Čuljka. Turnir počinje u ponedjeljak 28. svibnja i trajat će sve do 3. lipnja. Igra se u kategorijama za seniore i veterane, a ukupni nagradni fond za seniore je 16 000 kuna (10 000 za prvo, 4 000 za drugo i 2 000 za treće mjesto). Samo dva dana nakon završetka turnira na Črnomercu, počinje drugi kvalifikacijski i prvi turnir izvan Zagreba – onaj u Bjelovaru. Tijekom cijelog lipnja i na početku srpnja na rasporedu su turniri u Dubravi, Kutini, na Savici i u Ivanić Gradu. Zadnji kvalifikacijski turnir u Dugavama igrat će se od 24. do 26. kolovoza, nakon čega slijedi spektakularna završnica na Šalati.

 

Kotizacija za seniorske turnire iznosi 800 kuna po ekipi, a za žene i veterane 500 kuna po ekipi. U cijenu kotizacija uključen je jednokratni poklon bon po ekipi za hranu i piće u vrijednosti od 300 kuna.

 

Trofej Dinamo i ove će godine biti medijski najbolje popraćeno malonogometno natjecanje u državi, a za ekipe i posjetitelje priredili smo vrhunsku ugostiteljsku ponudu, sve kako bi zadovoljni bili svi posjetitelji, igrači i sponzori ekipa.

 

Za neki od turnira možete se prijaviti na Facebook stranici natjecanja te na broj telefona 091-510-4746.

Vidimo se na Črnomercu!
Raspored Trofeja Dinamo:

28. 5. – 3.6. ČRNOMEREC – seniori i veterani

5.6. – 9.6. BJELOVAR – seniori i žene

14. 6. – 17. 6. DUBRAVA – seniori i veterani

20. 6. – 25. 6. KUTINA – seniori

29. 6. – 1. 7. SAVICA – seniori i žene

2. 7. – 8. 7. IVANIĆ GRAD – seniori, veterani i žene

24. 8. – 26. 8. DUGAVE – seniori i veterani

31. 8. – 1. 9. ŠALATA – seniori, veterani i žene