Krenula je ludnica na Šalati, imamo polufinaliste, četvero veličanstvenih koji će se večeras i sutra boriti za titulu na Trofeju Dinamo.

Prvoplasirana Jelena Trade i Pizzeria Stari Zagreb otvorili su četvrtfinala i odigrali izrazito opreznu utakmicu s mnogo međusobnog respekta. Najbolji pojedinci bili su golmani Antonio Vuk i Ivan Pavlić. Nakon susreta bez golova, preostalo je jedino da se pobjednik odluči nakon šesteraca. Tamo je čast pobjedničkog pogotka pripala Davoru Kanjuhu, pa će tako aktualni prvaci Kutije, Pizzeria Stari Zagreb, igrati protiv MNK Kustošije. Jelena Trade odigrala je zrelu utakmicu, a sama činjenica da su prvoplasirani dovoljno svjedoči o tome koliko je ta ekipa moćna.

Idući susret bio je onaj između Caffe bara Dobermanna i Tiskare Dikopa. Ranim golom, „Pse“ je u vodstvo doveo Luka Perić, ali je već nakon minute Filip Lazovvratio stvari na početak. Do kraja poluvremena, Caffe bar Dobermann je golovima Perića i Dine Kovača stigao do kapitalne prednosti od 3:1. Nju je na samom startu drugog dijela dodatno povećao Perić zabivši hattrick. Tiskara Dikopa se maksimalno otvorila, i suparnik to koristi preko Kubovića koji zabija za 5:1. Pogodak utjehe djelo je ponovo Lazova, koji je predivno „piknuo“ Malarića i izazvao oduševljenje svih prisutnih. Tiskara Dikopa je i na Šalati, teškom porazu unatoč, pokazala da se radi o jednoj od najboljih haklerskih ekipa u gradu.

Nakon toga, svjedočili smo i najvatrenijoj utakmici večeri. Cvjetno Poliklinika Milojević je nakon velike borbe svladala Playbox Mr. Jack s 2:0. Već na početku utakmice Hrvoje Penava se lijepo snašao i zabio pored nemoćnog Tomislava Hercigonje. Pri samom kraju poluvremena, Kristian Čekol povlačio je Kristijana Grbešu za dres u izglednoj prilici, te mu je opravdano pokazan crveni karton. Pogodak koji je postavio konačan rezultat djelo je Matije Capara. Ipak, mladi Rudešani su oduševili predstavom i u barem tri ili četiri navrata falilo je malo sreće ili slabija predstava Gorana Škorića da izbace jedne od favorita natjecanja.

Najinfarktniju utakmicu odigrali su, očekivano, Gold Caffe i Kustošija. Boljeplasirani Gold Caffe poveo je preko Dejana Popovića. Tada nastupa MNK Kustošija koja najprije preko Filipa Ukalovića, a onda Duje Aralice, preokreće susret. Činilo se da su momci sa zapada grada blizu pobjede, ali onda se na samom kraju susreta ukazao Luka Hadžić koji je odveo utakmicu u šesterce. Tamo smo gledali nevjerojatno raspucavanje od čak šest serija. Heroj je bio Kristijan Cingulin koji je obranom u zadnjoj seriji donio prolaz MNK Kustošiji.

U polufinalnim susretima  gledat ćemo susret Cvjetnog Poliklinike Milojević i Caffe bara Dobermann, te MNK Kustošije i Pizzerije Stari Zagreb.

Zahvaljujemo svim ekipama koje su u četvrtfinalu ispale na sjajnom nogometu i druženju i nadamo se kako će nas i dogodine počastiti svojom nazočnošću. Preostale četiri ekipe love veliki trofej i pravo na titulu najbolje ekipe u Zagrebu.