Nakon četiri dana prvog turnira Trofeja Dinamo Keglić dobili smo i konačnog pobjednika, ekipu  Cvjetno Poliklinika Milojević! U finalnoj utakmici turnira s 3:0 pobijedili su mlade dečke iz Rudeša pod imenom Playbox. Sva tri pogotka na utakmici postigao je Nikola Perković, koji je proglašen najboljim igračem turnira. Najbolji strijelac turnira je Filip Merilin iz Autoškole Miramare-MNK Kozakiv s pet pogodaka, a najbolji golman Goran Škorić iz ekipe Cvjetno.

Završni dan prvog izdanja Trofeja Dinamo na Kegliću počeo je u jutarnjim satima nedjelje, odigravanjem utakmica četvrtfinala. U prvoj utakmici dana susreli su se Meradog i Tiskara Dikopa. Poveo je Meradog s pogocima Rukavine i Lovrića. Međutim, borbenom igrom Tiskara Dikopa pogocima Cingluina i Strjačkogdolaze do izjednačenja, a s tim rezultatom smo završili regularni dio utakmice, nakon čega se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca nakon kojih je slavila ekipa Meradog.

Druga utakmica četvrtfinala odigrala se između IQ Bar & Kerschoffseta i Playboxa. Jedini gol na utakmici djelo je Bruna Bogovića iz ekipe Playbox čime su se dečki iz Rudeša plasirali u polufinale. Treću utakmicu četvrtfinala odigrali su Cvjetno Poliklinika Milojević i Pimont. Poveo je Pimont autogolom suparničkog igrača, ali ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević je ubrzo izjednačila rezultat pogotkom Matije Capara. Nakon regularnog djela utakmice ponovno smo pristupili uzbudljivom izvođenju sedmeraca. Pobjednika smo dobili tek u petoj seriji, a uspješnija je bila ekipa Cvjetno Poliklinika Milojević za koju je tri sedmerca pogodio Kristijan Grbeša..

U posljednjoj, prilično dramatičnoj utakmici četvrtfinala susreli su  Gold Caffe i Bad Blue Boys Zagreb. Nakon početnog vodstva od čak 3:0 za Gold Caffe, Bad Blue Boys Zagreb uspjeli su se vratiti u utakmicu pogocima Ivana Mlinarića dvaput i jednim Dragana Čavline. No, karakterna ekipa Gold Caffea je uspjela doći do pobjede trećim golom Maria Crnčevića i plasirala se u polufinale. . Uz već spomenuti hat-trick Crnčevića, za Gold Caffe poentirao je Matija Vertuš.

Prvu utakmicu polufinala odigrale su ekipe Tiskara Dikopa i Playbox. Kao i u utakmici četvrtfinala protiv IQ Bar & Kerschoffseta, Playbox je slavio s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici ponovno je zabio Bogović i osigurao svojoj ekipi mjesto u finalu.

U drugom polufinalnom susretu susreli su se Cvjetno Poliklinika Milojević i Gold Caffe. Konačan rezultat nakon regularnog djela utakmica bio je 0:0, što je značilo da ćemo ponovno pristupiti izvođenju kaznenih udaraca, u kojem je, kao i u četvrtfinalu, uspješna bila Poliklinika Milojević Cvjetno.

Dugo iščekivano finale donijelo nam je dvoboj Cvjetno Poliklinike Milojević i Playboxa. Epitet favorita finala uspješno je opravdala prekaljena i iskusna ekipa Cvjetno, te su s tri gola Nikole Perkovića rutinski svladali i posljednju prepreku na putu do titule.

Tako se Poliklinika Milojević Cvjetno može pohvaliti s titulom prvog u nizu turnira u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Iako nadigrani u finalu, mlada i poletna ekipa Playboxa pokazala je veliku požrtvovnost, energiju i kvalitetu te su dokazali da su zaslužili plasman u finale. Radi se o istinskoj budućnosti hrvatskog malog nogometa i futsala.

Dojmovi su se slegli i iza nas je izvrstan i uzbudljiv turnir. Čestitamo pobjednicima, a svim ostalim ekipama poručujemo da sljedeću šansu za plasman na završnicu Trofeja Dinamo u rujnu na Šalati imaju već ovaj vikend u Dubravi na turniru koji će se odigrati od 15. do 18. lipnja.  Podsjećamo da će se nakon već spomenutog turnira u Dubravi, odigrati još tri turnira u sklopu Trofeja Dinama. Na Jarun dolazimo od 20. do 25. lipnja; na krovu Westgatea odigrat će se turnir u sklopu Trofeja Dinamo od 30. lipnja do 2. srpnja, dok će se posljednji turnir u ovoj seriji odigrat u Dugavama od 25. do 27. kolovoza.

Trenutni broj bodova za završnicu Trofeja Dinamo:

1. Cvjetno Poliklinika Milojević 13
2. Playbox 10
3. Caffe Gold 8
4. Tiskara Dikopa 6
5. Meradog 4
5. IQ Bar & Kerschoffset 4
5. Pimont 4
5. Bad Blue Boys Zagreb 4
6. CB Score 2
6. Futsal Megaton 2
6. Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi 2
6. Jelena Trade 2
6. Autoškola Miramare-MNK Kozakiv 2
6. Odra 2
6. Favela 2