Počeo je i posljednji turnir u sklopu Trofeja Dinamo, koji se održava u Dugavama. Turnir je otvoren utakmicom između HR Tuninga i Gold Caffea. Gold Caffe je četvrti u ukupnom poretku, ali su uz tešku muku izborili tek remi. Za HR Tuning precizan je bio Celiček, dok je za Gold Caffe pogodio Crnčević. Nakon toga smo svjedočili odličnoj partiji Cvjetnog Poliklinike Milojević. Iako su stigli u oslabljenom sastavu, s visokih 4:1 pobijedili su Favelu. Majić dvaput, Višnjić i Poljak pogađali su za jedinu ekipu koja je dosad osvojila dva turnira, dok je utješni pogodak djelo Kahline. Caffe bar Dobermann s 1:0 je pobijedio MNT Miramare, golom Kovača, te im time uvelike otežao dobar plasman koji bi ih odveo na Šalatu. Elbi Uniqui pripisana je pobjeda od 3:0 protiv Turbine čiji igrači nisu stigli na utakmicu.

Dobar nastup prvog dana potvrdio je HR Tuning i u drugoj svojoj utakmici jučer, kada su s 1:0 svladali Playbox Mr. Jack, mlade Rudešane koji su šesti u ukupnom poretku. Dvoboj je odlučio Uroić. Derbi prvog dana odigran je između Cvjetno poliklinike Milojević i Caffe bara Dobermann. Ponovo pogodak Kovača i pobjeda od 1:0, kojom je Dobermann napravio krucijalan korak prema osiguranju plasmana na Šalatu. Da ovo nije bio dobar dan za Playbox Mr. Jack, potvrdila je i druga utakmica u kojoj su izgubili od Tiskare Dikope s visokih 4:1. Za Playbox Mr. Jack zabio je Bogović, dok su za Tiskaru Dikopa pogađali Beriša i Fajdiga (svaki dvaput). U ljepotici večer, Favela je u super efikasnoj utakmici svladala MNT Miramare s čak 6:3. Kahlina i Knežević po jednom, te Kolarec i Babić po dvaput bili su strijelci za pobjedničku momčad, dok su pogoci Vidovića, Šumića i Saračara tek ublažili poraz. Favela je deveta u ukupnom poretku te će biti vrlo zanimljivo pratiti hoće li uspjeti ući na završni turnir. Već u idućoj utakmici, osmoplasirana Tiskara Dikopa otežala im je to ostvarenje pobijedivši HR Tuning s 1:0 pogotkom Kosa. U posljednjem susretu večeri, Elbi Uniqa je pogocima Spajića i Matrovića s 2:0 svladala SC Flegar Tepe-Splat.

Današnji program već je počeo, a trajat će sve do 23 sata, kada ćete se uz hladno Karlovačko moći zabavljati i iza završetka programa. Od utakmica koje bi mogle odrediti putnike na Šalatu izdvajamo susret Gold caffea i Tiskare Dikope (15:50), Elbi Unique i Pimonta (16:25), Meradoga i MNK Kustošije (19:55), te Playbox Mr. Jacka i Gold Caffea (22:15).