Danas će se s početkom u 19:30 održati veliko finale trećeg turnira na natjecanju Trofej Dinamo. Finale između Kustošijie i Jelene Trade trebalo je biti održano jučer, no pred sam početak nebo se otvorilo te je zbog proloma oblaka prebačeno za danas. Također, danas će se odigrati finale ženskog turnira između ŽMNK Despacito i MNK MC Plus.

Jučerašnji dan Trofeja Dinamo na Jarunu, koji je trebao biti posljednji, počeo je prvom utakmicom četvrtfinala između Jelene Trade i Tiskare Dikopa. Jelena je na kraju uvjerljivo slavila rezultatom 4:0, a za finalista Dubrave pogađali su dva puta Ziberi te Tomić i Hučić po jednom.

U regularnom dijelu utakmice Lotos Hymer Favela – Peugeot Auto Grifon nije bilo pogodaka te se pristupilo raspucavanju penala u kojem su dečki iz Kustošije bili spretniji od domaćina i slavili s 2:1.

U trećem četvrtfinalu CB Doberman je s uvjerljivih 3:0 nadvisio Super Sport Prečko. Dva pogotka za Doberman zabio je Perković, a jedan Leskovar. U posljednjoj utakmici četvrtfinala MNK Kustošija je s 2:1 nadvisila Meradog. Pogotke za Kustu zabili su Ceraj i Aralica, a jedini za Meradog Radanović.

Polufinale je Jelena Trade otvorila sa stilom. S velikom i visokom pobjedom od čak 7:0 nad Lotos Hymer Favelom plasirali su se u drugo uzastopno finale turnira u sklopu Trofeja Dinamo. Od prve minute nametnuli su svoj tempo, pa je već na poluvremenu bilo nedostižnih 4:0. Bartolić je pogodio jednom, Toth dvaput, a Sadat Ziberi čak četiri puta, potvrdivši sjajnu formu na turniru.

U finalu će se susresti s MNK Kustošijom koja je sjajnom partijom izbacila Caffe bar Doberman, koji je i u Dubravi ostao na korak do finala. Prgomet je bio najefikasniji igrač MNK Kustošije s čak tri pogotka, dok su konto podebljali Aralica i Starčević. Utješni pogodak za Doberman djelo je Karamatića. Utakmicu za treće mjesto odlučilo je raspucavanje penala, a u takvoj igri bolje se snašla Lotos Hymer Favela koja je s 2:1 pobijedila Caffe bar Doberman i osvojila “broncu” na Jarunu.

Zbog nevremena i velike oluje koja je zahvatila Zagreb, finala ženskog i muškog turnira odigrat će se danas u 19:00, odnosno 19:40 sati. Izvjesno je kako će Jelena Trade preuzeti mjesto u ukupnom poretku, dok će MNK Kustošija vrhunskim debitantskim nastupom nastojati pokvariti slavlje i donijeti trofej kući. Pozivamo sve željne dobrog nogometa, društva I Karlovačkog da posjete Jarun I navijaju za svoje favorite.

Postani legenda!