Počinje i pretposljednji turnir u sklopu Trofeja Dinamo. Nakon Keglića, Dubrave i Jaruna, selimo prema zapadu Grada, točnije – na krov Westgatea. Ambasador ovog turnir je Hrvoje Čale, a u razgovoru s njim prenio nam je snažne dojmove o tome koliko je bitan kvartovski mali nogomet kao kasnija baza bilo kojeg oblika nogometa.

Natjecat će se 12 ekipa, koje su podijeljene u 3 grupe po 4 ekipe. U Skupini „A“ snage će tako odmjeriti Cvjetno Poliklinika Milojević (koja poslije osvojenog turnira na Kegliću više nije igrala turnire), Nekad Moćni, MFK Prijatelji i Niskogradnja Veverec. U grupi „B“ sastat će se već poznata Tiskara Dikopa, Elbi Uniqa, dvostruki polufinalist dosadašnjih turnira Caffe bar Dobermann i Gold Caffe koji također traži rezultat koji će ga plasirati na završni turnir na Šalati. U posljednjoj skupini vidjet ćemo ponovo okršaj finalista s Jaruna, MNK Kustošije i Jelene Trade.  S njima su izvučeni još Hervis Mohito’s i Playbox Mr. Jack, koji poslije velikog rezultata na Kegliću traži iskupljenje nakon ispadanja u grupnoj fazi na Jarunu. Plasman u iduću rundu ostvarit će prve dvije ekipe iz svake grupe, te dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Sve u svemu, očekuje nas pregršt dobrih utakmica već u početnoj fazi turnira.  Turnir počinje sutra, 30. lipnja, i traje do nedjelje 2.7. kada će se odigrati i sama završnica. Osim kvalitetnog malog nogometa, moći ćete popiti i hladno Karlovačko u Karlovačko korneru, a od dodatnih sadržaja i zabave bit će ponuđeni i nogotenis, te Dinamov dječji kutak u kojem će oni najmlađi moći pokazati svoja nogometna umijeća. Velik vikend je pred nama, stoga – svi na Westgate!

Postani legenda!