Započeo je i drugi turnir u sklopu Trofeja Dinamo. Nakon Keglića na kojem je trijumfiralo Cvjetno Poliklinika Milojević, preselili smo se u Dubravu i već prvog dana svjedočili sjajnom nogometu i brojnim iznenađenjima.

Na otvaranju turnira, ekipa Dankovca je svladala Supra Sport s rezultatom 2:1 nakon rovovske bitke na terenu. Za Dankovčane zabijali su Čolak i Crnoja, dok je strijelac za Supru bio Crljić. Iza njih je Centroplinomont Domjanovićeva dolina golovima Duvnjaka Lekića bila bolja od ekipe Stari Johnny s 2:0.

Poslije šokantnog ispadanja u grupnoj fazi turnira na Kegliću, Jelena Trade je stigla po iskupljenje, ali protiv Autoškole Miramare MNK Kozakiv izborili su tek neriješeno (1:1). Mladići iz Miramarea poveli su preko Štrkalja, a Jeleni su se vratili u drugom dijelu golom Grgića.  U duelu dvije ekipe s istoka Grada, Elbi Uniqa je ponajboljom partijom dana razbila Dubravu s visokih 6:1 uz nekoliko prekrasnih golova nakon izrađenih akcija. Posebno je inspririran bio Seferović  s dva pogotka, a utješni zgoditak za Dubravu postigli su Elbijevci, poentiravši u vlastitu mrežu. Još jedni dečki s kvarta iz Caffe bara Kova je pobijedio Autoškolu Miramare MNK Kozakiv s 2:0. Za Kovu je na gol stao legendarni Mario Švigir, a golove su zabijali Prgomet Filipović. Fitness Prestige svladao je Pizzeriju Veloce s 2:0 golovima Jurića Grgića, iako je utakmica bila neizvjesna do samog kraja.

Nakon toga je uslijedila poslastica dana. Pizzeria Stari Zagreb, aktualni osvajač Kutije Šibica, također je tražio nove bodove na putu prema konačnom turniru na Šalati nakon što su na Kegliću ispali već u grupnoj fazi. Vodili su protiv Elektro Eltrona s 3:1, ali suparnik je srčanom partijom i sjajnim završetkom susreta stigao do rezultata 3:3. Utakmicu su obilježila brojna isključenja, a u jednom trenutku Lugovi su imali čak dva igrača manje na terenu.

Playbox – Mr. Jack je nakon sjajnog rezultata i finala na Kegliću nastavio sa sjajnim partijama – mladići pod vodstvom Matije Capara svladali su Pizzeriu Veloce s 2:0 te time osigurali prolaz u idući krug natjecanja sebi i Fitness PrestigeuStrijelci za Playbox – Mr. Jack bili su Bogović Misimi u zadnjoj minuti. CB Gurman je na domaćem terenu, nošen velikim navijanjem, šokirao ekipu Elbi Uniqa i golom u posljednjim sekundama susreta izborio veliku pobjedu. Elbijevci su pomalo podcijenili borbene domaćine, kod kojih je na golu briljirao sjajni Sale, inače konobar u Gurmanu. Gold Caffe je potvrdio kako se radi o sjajnoj ekipi. Nakon „bronce“ na prošlom turniru Trofeja Dinamo, svladali su Nogometni Centar Zlatna Lopta s 2:0 uz pogotke Crnčevića Komušara. U posljednjem susretu dana, jedan od favorita turnira, Dobermann je svladao Centroplinomont Domjanićevu Dolinu s 3:0 i tako rutiniranom partijom otvorio turnir. Dvostruki strijelac za Dobermane bio je Kovač.

Danas se igra od 16:30 – pozivamo sve navijače da dođu u Dubravu pogledati turnir, uživati u dobroj atmosferi i popiti koje hladno Karlovačko.

Dinamo – to smo mi!