Počinje i posljednji turnir u sklopu Trofeja Dinamo. Nakon Keglića, Dubrave, Jaruna i Westgatea, stigle su i Dugave. Turnir će se održati na igralištu Osnovne škole Dugave od 25. do 27. kolovoza. Broj ekipa je ograničen na 24, a preostalo je još svega par mjesta koje možete zauzeti kako biste sudjelovali na jednom od najjačih zagrebačkih malonogometnih turnira i osigurali svoje mjesto na velikoj završnici na Šalati.

Što se nagradnog fonda tiče, pobjednička momčad zaradit će 10 tisuća kuna, drugoplasriana 4 tisuće, a treća tisuću kuna.

Novost je što ćete ove godine moći pogledati i veteranski turnir, uz seniorski. Za vrijeme utakmica moći ćete uživati u hladnom Karlovačkom, izvrsnom zalogaju Catering Kvatrića, dobroj muzici, te lunaparku za najmlađe posjetitelje.

Kao i svake godine, turnir je humanitarnog karaktera, u čast prerano preminulom Damiru Marijanu „Mirčeu“. Prvi predsjednik Društva sportske rekreacije napustio nas je prije tri godine, te ćete moći kupiti suvenire i majice za prihode namijenjene njegovoj obitelji.

Dečki iz Dugava posebno su se potrudili oko uređenja kvarta za memorijalni turnir i obnovili su ogromni Dinamov grb na jugu Zagreba.

Ambasador turnira u Dugavama je Silvio Marić, jedan od najvećih zagovornika purgerskog, građanskog i demokratskog Dinama. Pozivamo Vas da dođete pogledati dobar nogomet i pomognete svojim prijateljima s kvarta da u ukupnom poretku uđu među osam najbolje plasiranih ekipa cijelog Trofeja Dinamo. Samo četiri dana nakon Dugava je završnica na Šalati, jedan od najspektakularnijih događaja zagrebačke  sportske scene.

Postani legenda!