Trofej Dinamo Jarun ušao je u peti dan. Danas je na rasporedu posljednjih šest utakmica grupne faze i osam utakmica osmine finala! U drugi krug prolaze po dvije najbolje plasirane momčadi iz svake skupine i četiri treće najbolje plasirane.

Peti dan turnira otvaraju Lotos Hymer Favela i Blato s posljednjom utakmicom skupine A. Super Sport Casino je osvojio grupu s maksimalnim učinkom i gol razlikom 6:0, dok će kao druga u osminu finala Jelena Trade. Favela i Blato igraju za treće mjesto koje ih može ugurati u osminu finala.

U skupini B jučer su odigrane dvije utakmice. Dan je otvoren dvobojem domaćih momčadi MNK Tuljana i CB Icea. Tuljani su na kraju slavili 3:1, dva pogotka zabio je Rihtar, a jedan Čunčić, dok je jedini pogodak za Ice zabio Jubaj. U posljednjem kolu skupine Tuljani nisu smjeli izgubiti od DRS Dugava kako bi prošli dalje. Dvoboj je završio 1:1 (za Tuljane je ponovno zabio Rihtar, a za Dugave Kapraljević). U drugi krug su na kraju ušli Elba Uniqua s maksimalnim učinkom, MNK Tuljani s četiri boda, Dugave još nisu sigurne, dok je CB Ice ispao.

U skupini C nas danas očekuje prava drama! Nakon dva kola sve četiri momčadi imaju po tri boda. CB Doberman koji ima najbolju gol razliku danas igra s CB Cortom u 13 sati, a Fimatosport u 13:40 s MNK Kustošijom. Sve momčadi imaju šanse za prolaz stoga vas pozivamo da nam se pridružite u 13 i uživajte u pravoj drami posljednje dvije utakmice grupne faze natjecanja.

U skupini D Kapsch je jučer odigrao 0:0 s Pimontom i osigurao prvo mjesto skupine. Kao drugoplasirani iz skupine D u drugi krug će Club MM (šest osvojenih bodova), Pimonta je treći, a iz daljnjeg natjecanja je ispao Playbox-Mr.Jack, trećeplasirani u ukupnom poretku Trofeja Dinamo.

Danas će zanimljivo biti i u skupini E u kojoj se također igraju dvije utakmice. CB Link je jučer dvama pogocima Pandže svladao NK Savu za koju je zabio Đapić s 2:1 i predvodi ljestvicu sa šest bodova. Link danas igra protiv Super Sporta Prečko (koji ima tri boda) u 11:40, a Tiskara Dikopa (3 boda) 40 minuta kasnije igra protiv Save (0 bodova). U ovoj grupi je također još uvijek sve otvoreno!

U posljednjoj, skupini F, još jedna domaća momčad Peugeot Auto Grifon jučer je ostvarila polovični učinak. U prvoj utakmici izgubila je od Gold Caffea 0:3 (Hadžić 2, Novosel), no pred svojim navijačima iskupili su se pobjedom nad Meradogom 2:0 (Zefkić, Paik). Danas je na rasporedu ostala još jedna utakmica skupine, Gold Caffe protiv Pizzerije Stari Zagreb Borongaj Lugovi, osvajača Dubrave. Domaći Peugeot Auto Grifon za sada ima šest bodova, Meradog, koji više ne igra, ima četiri, Gold Caffe 3, a Pizzeria 1.

Postani legenda!