Jučer je na Jarunu počeo treći turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. TD Jarun otvorili su Pimont i Playbox-Mr. Jack s miroljubivih 0:0. Uslijedio je dvoboj skupine C između CB Dobermana i debitanta na Trofeju Dinamo Fimatosporta koji je dvama pogocima Daševcija slavio 2:1. Jedini pogodak za polufinalista Dubrave zabio je Mostarlić.

Treća utakmica na rasporedu bila je između Elbi Uniqe i DSR Dugava u skupini B, a Elbi Uniqa je na kraju slavila s 2:0 pogocima Duvnjaka. Finalist s Keglića, i trećeplasirani u ukupnom poretku Playbox-Mr.Jack nije uspio slaviti niti u svojoj drugoj utakmici na Jarunu. Izgubio je 0:2 od jakog Club MM-a, za koje su zabili Čavlina i Guja M.

U posljednjoj utakmici prvog dana Super Sport Prečko je s minimalnih 1:0, pogotkom Kantocija, svladalo NK Savu.

Danas je na Jarunu na rasporedu također pet utakmica. U 17:00 Playbox-Mr. Jack igra protiv Kapscha, nakon njih uslijedit će dvoboj dvaju debitanata MNK Tuljana i CB Ice, Jelena Trade u 18:20 igra protiv Super Sport Cassina, zatim pobjednici Dubrave Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi igraju protiv Peugeota Auto Grifona, a posljednju utakmicu dana, s početkom u 19:40, odigrat će MNK Tuljani i Elbi Uniqa.

Postani legenda!