Završen je i drugi dan turnira na Jarunu u sklopu Trofeja Dinamo. Gledatelji su imali prilike svjedočiti sjajnom nogometu i uzbudljivim utakmicama, te brojnim iznenađenjima.

U prvoj utakmici turnira Kapsch je s 4:1 pobijedio Playbox Mr. Jack te time treću momčad u ukupnom poretku ispratio s turnira već u grupnoj fazi. Grubeša je briljirao i postigao hattrick, u strijelce se za pobjednike upisao i Šunjić, dok je pogodak utjehe djelo ČehovaJelena trade je slabo otvorila turnir te upisala poraz od Super Sport Casina od 0:2. Batarilo je s dva pogotka pokopao ekipu koja još jednom ima visoke aspiracije. Peugot Auto Griffon je fenomenalnom partijom razbio Pizzeriju Stari Zagreb Borongaj Lugovi s 4:0 i tako nanio težak poraz ekipi koja je osvojila Trofej Dinamo turnir u Dubravi. Strijelci su bili Hercigonja, Zefkić, Sudec i Martinović. Posljednja utakmica dana odgođena je za petak zbog kiše, a u njoj će snage odmjeriti MNK Tuljani i Caffe bar Ice.

Time smo dobili nekoliko ekipa koje tek trebaju ući u ukupni poredak za završnicu na Šalati, a na tom putu su startali sjajno.

Pozivamo vas da dođete na Jarun i uz hladno Karlovačko pogledate dobar mali nogomet.

Dinamo – to smo mi!