U trećem četvrtfinalnom dvoboju, susrest će se trećeplasirana Cvjetno Poliklinika Milojević i Playbox Mr. Jack, šestoplasirana momčad iz Rudeša. Bit će ovo po mnogočemu posebna utakmica, a vjerojatno najzanimljivije će biti ispratiti kako će se neke od mladih nada Futsal Dinama među Rudešanima suprotstaviti svojim starijim i iskusnijim klupskim kolegama.

Cvjetno Poliklinika Milojević jedina je ekipa koja je uspjela osvojiti čak dva kvalifikacijska turnira. Najprije im je to pošlo za nogom kada su u finalu Keglića svladali upravo svoje današnje suparnike na Šalati. Junak finala bio je Nikola Perković koji je hattrickom zaslužio nagradu za najboljeg igrača turnira, dok je suigrač Goran Škorić proglašen najboljim vratarom. Nakon što su propustili turnire u Dubravi i na Jarunu, povratak na Westgateu opet je bio trijumfalan. Tamo su u finalu bili bolji od ekipe MNK Kustošija koja će nastupiti na Šalati odmah iza njih. Junak sedmeraca u finalu bio je Goran Škorić koji je ponovo uzeo nagradu za najboljeg vratara, a Ivan Majić se s pet pogodaka okitio titulom najboljeg strijelca turnira. Na Dugavama su nastupili u izmijenjenom sastavu, što je majstorski dočekao budući osvajač Pimont izbacivši ih u četvrtfinalu s čak 3:0.

Momci iz Playbox Mr. Jacka krenuli su žestoko i oduševili već na prvom turniru. Na Kegliću su potpisali poraz tek u finalu od svojih današnjih protivnika, ali su demonstrirali izrazito dinamičan i dopadljiv nogomet, a mladi . Već na idućem turniru, u Dubravi, zaustavljeni su u četvrtfinalu, a bolja od njih je bila Jelena Trade unatoč sjajnoj utakmici mladih Rudešana. Na Jarunu su ispali već u grupnoj fazi. Na turniru na Westgateu podigli su igru, ali su ponovo ispali u četvrtfinalu, a bolja je još jednom bila Jelena Trade. Na posljednjem kvalifikacijskom turniru na Dugavama, zapeli su  u grupnoj fazi ali su s nova dva boda ipak osigurali veliku završnicu na Šalati.

Cvjetno Poliklinika Milojević osvojila je oba turnira na kojima je nastupila u najjačem sastavu i s pravom nose ime jednog od favorita završnice. Dodatni argument na njihovu stranu su i futsal pravila što odgovara većini njihovih igrača koji imaju velikog iskustva u tome. Playbox Mr. Jack je ekipa koja je osvojila srca neutralaca. Izrazito mlada i složna ekipa s kvarta igra brz, napadački i silovit nogomet. Činjenica kako su jedna od rijetkih ekipa koja je nastupila na svim turnirima dosad govori koliko im znači plasman na Šalatu.

Juraj Fabijanić, voditelj Cvjetnog Poliklinike Milojević izrazito je zadovoljan s projektom Trofej Dinamo: „Trofej Dinamo je već u prvoj sezoni razbudio uspavani španerski Zagreb i pravo je osvježenje čiji rezultati tek slijede, a to je povratak betoncima i kvartovskim ekipama. Svaka čast i pohvala svim volonterima!“.

Tomislav Hercigonja iz Playboxa bio je vrlo koncizan: „Trofej Dinamo je odlično organiziran i jako smo sretni što smo se plasirali na završnicu na Šalati. Što se utakmice s Cvjetnim tiče, mislim da smo dobili najjače moguće suparnike budući da se završnica igra „4+1“, a tamo igraju redom futsal igrači.“

Juraj Fabijanić, međutim, nimalo ne podcjenjuje i jako respektira svoje suparnike: „Ekipe na završnici uistinu predstavljaju najbolje ekipe u gradu! Izrazito mi je draga ekipa Playbox Mr. Jack koja predstavlja budućnost zagrebačkog futsala i hakla, a na nama je da im onemogućimo na Šalati da postanu i sadašnjost.“

Upitan o ambicijama na Šalati, dao je odgovor koji apostrofira i druge stvari osim rezultata: „Cilj nam je dati svoje najbolje: pošteno i hrabro ući u svaku utakmicu, dobro se zabaviti i uživati na Šalati!“

Tomislav Hercigonja dodao je za kraj: „Bilo bi jako lijepo pobijediti Cvjetno, ali mi smo svoj cilj ispunili dolaskom na Šalatu.