Završen je prvi dan velikog spektakla na Šalati. Polufinalni dvoboji donijeli su tvrde dvoboje, shodno visokom ulogu koji nosi titula najbolje zagrebačke haklerske ekipe.

Prvi su na teren izašli Cvjetno Poliklinika Milojević i Caffe bar Dobermann. Gledali smo izrazito napet susret s visokom dozom opreza, ali potezi Luke Perića, Nikole Perkovića i Matije Capara izazvali su uzdahe. Ipak, Goran Škorić i Ernest Malarić bili su nesavladivi na vratima. Detalj je odlučio u korist Dobermanna – Mislav Banek je iskoristio fino odloženu loptu od svojeg pivota i poentirao. Ispalo je da je to bilo dovoljno, iako je Cvjetno Poliklinika Milojević do kraja bacila sve adute u napad.

Drugi susret donio je još tvrđu utakmicu. Pizzeria Stari Zagreb i MNK Kustošija odigrali su susret bez golova i bez previše izglednih šansi. I jedni i drugi su u polufinale prošli nakon šesteraca, a i na ovoj utakmici je „kreč“ odlučio pobjednika. Spretnija i sretnija je bila „Kusta“ koja je zahvaljujući Kristijanu Cingulinu ponovo pobijedila na raspucavanju i plasirala se u veliko finale.

Utakmica za treće mjesto igra se u 18:00 sati, u njemu će se sudariti Pizzeria Stari Zagreb i Cvjetno Poliklinika Milojević. Veliko finale odigrat će se u 19 sati, a koplja će ukrstiti Caffe bar Dobermann i MNK Kustošija. Podsjećamo, nakon toga ide dodjela u 20 sati. Najbolji golman turnira ponijet će prestižni trofej u spomen na Ivana Turinu. Najbolji strijelac će dobiti nagradu „Dražen Jerković“, dok će najbolji igrač dobiti nagradu nazvanu prema legendarnom Josipu Kužeu.