Nakon što je kiša dobrano nakvasila teren tijekom drugog dana Trofeja Dinamo u Dubravi, sve utakmice predviđene za petak prebačene su na subotu. Tako smo jučer imali prilike gledati bogat program, gdje su neke ekipe grčevitom borbom uspjeli doći do osmine finala.
Prva utakmica na programu bila je između Playbox-Mr.Jacka i Fitness Prestigea, u kojoj su dečki iz Sesveta relativno rutinski svladali mlade Playboxovce. Iako su Crni poveli preko Bogovića, ubrzo je Jurić s dva pogotka uz pomoć Grgića i Gabrića donio tri boda Prestigeu. Elektro Eltron je nakon toga vrlo dobrom partijom pobijedio G.T. Fintić s 2:0, te Fintićevce gurnuo u probleme. Dobermann je s 4:0 nadigrao Stari Johnny, a junak utakmice bio je Majcenić koji je upisao hat-trick. U subotu je napokon proigrala i Jelena Trade. Popularni Jeleni pokazali su pravo lice, te s čak šest komada u mreži ispratili domaće dečke iz CB Kove. Zanimljivo je kako bi se upravo te dvije ekipe mogle susresti u četvrtfinalu, o čemu par redaka niže.
Ritz Club je s 3:1 bio bolji od Supra Sport, čime su Sportovci eliminirani iz turnira. Dok je CB Lea prva tri boda proslavila nepojavljivanjem Zlatne lopte na utakmici, već su u idućem kolu teško stradali od Gold Caffea. Završilo je 5:2, a Lei nisu pomogla niti dva zgoditka Broza. U dvoboju za prvo mjesto u grupi, Ritz Club je s 2:1 bio bolji od Dankovca Dinamovog čuvara mreže Danijela Bešlića, čime je Dankovčane gurnuo na Elbi Uniqu u osmini finala. CB Gurman i Dubrava odigrali su 0:0, te je popularni Sale još jednom dokazao klasu, te sačuvao mrežu netaknutom. U utakmici visokog uloga, Pizzeria Stari Zagreb i G.T. Fintić odigrali su 1:1, a s tim su rezultatom i jedni i drugi prošli u osminu finala.
Uslijedila je zatim stanka, kako bismo utvrdili redoslijed uoči osmine finala. Nakon otprilike sat i pol ugodnog druženja za šankom, stigle su i vijesti o parovima nokaut faze. Značilo je to kako nas već u osmini očekuje prava poslastica: Jelena Trade protiv Playbox-Mr. Jacka. Od 18 sati smo sinoć gledali sjajnu tekmu, u kojoj su klinci iz Playboxa dobrano nagazili Jelene, ali presudila je klasa Sadata Ziberija i sjajan udarac špicom, za ispostavilo se, konačnih 1:0. U drugoj osmini ipak nije bilo tolike drame. Elbi Uniqa je od samog početka zagospodarila terenom, a iako su se simpatični Dankovčani vratili na 1:1, do kraja su s još tri komada dečki s Kozari Boka osigurali plasman u četvrtfinale.
Danas nas očekuje završni dan Trofeja Dinamo u Dubravi. Program počinje od 10 sati osminom finala između Dobermanna i G.T. Fintića. Završnica će sigurno biti prepuna sjajnih tekmi i poteza, stoga put pod noge i pravac Dubrava.
Dinamo – to smo mi!