Premijerni Trofej Dinamo Cvjetno Poliklinika Milojević je završila na odličnom trećem mjestu kojeg su osvojili tradicionalnoj Dinamovoj Šalati. O cijelom turniru, rezultatima i organizaciji smo popričali s njihovim voditeljem Jurom Fabijanićem.

„Za prvi Trofej, dojmovi su mi vrlo pozitivni. Budi se malonogometni Zagreb i Trofej Dinamo i teren je mjesto za dokazivanje. Siguran sam da će svaki slijedeći Trofej biti sve bolji i da će se baš na Trofeju stvarati nove ekipe i španeri. Samim time će se i betonci po kvartovima početi puniti te će zanimanje za lokalni nogomet i futsal ponovno rasti. Nema boljega od dobrog hakla i posle pivice s ekipom uz koju se prepričavaju legendarne priče s tekmi i „ozbiljno“ analiziraju potezi s hakla“.

Iako je Cvjetno Poliklinika Milojević osvojila mjesto na postolju, njihov voditelj nije bio u potpunosti zadovoljan rezultatom, no ističe i jednu pozitivnu stvar što se tiče trećeg mjesta.

„Cilj ekipe je bio naslov i to je jedina pozicija koja bi nas potpuno zadovljila. Sami smo si postavlili takav ambiciozni cilj koji nismo realizirali. Finalno, drago mi je da ipak nismo završili turnir porazom.“

Zapeli su na polufinalnoj prepreci protiv kasnijeg osvajača prvog Trofeja Dinamo, CB Dobermann, no dobro znaju gdje su pogriješili i što ih je koštalo višeg plasmana.

„Više želje, pozitivne energije, ali i koncentracije na samu završnicu Trofeja. Nismo bili pravi, počevši od mene do glavnih igrača i to nam se više ne smije ponoviti. Opravdanja neću iznositi jer sada više nisu ni bitna, od kukanja i alibija nema koristi, a to uostalom ni nije naš stil.“

Iako jako zadovoljan cjelokupnom organizacijom, Jura je posebno izdvojio dva turnira, onaj najdraži i onaj za koji misli da je bio najorganiziraniji.

„Najdraži turnir mi je definitivno Keglić. Prvi turnir Trofeja, mitsko igralište u gradu Zagrebu. Nažalost, nisam bio u Dugavama, ali sam čuo da je tamo bio turnir organiziran na način kak bi to trebalo zgledati. Kvartovski tulum s kvalitetnim španerima. Dečkima iz Dugava čestitam na predanosti i ozbiljnosti u organizaciji.“

Vidimo li se i sljedeće godine na Trofeju Dinamo?

„Dok bude Cvjetno igralo seniorske turnire, a igra ih skoro 20 godina, Trofej Dinamo će biti prioritet! Čast nam je nastupati na trofeju koji nosi tako važno ime za nas!“ zaključio je Fabijanić.

Postani legenda!