Nakon što je orkansko nevrijeme odgodilo početak Trofeja Dinamo na Westgateu s petka na subotu, zaljubljenici u mali nogomet iz Zaprešića i okolice došli su na svoje. Jučer je odigrano devet utakmica turnira, a danas će se održati završnica grupne faze natjecanja i četvrtfinale četvrtog od pet kvalifikacijskih turnira preko kojih će osam najboljih ekipa izboriti plasman na Šalatu.

Također, danas će se s početkom u 18:30 održati humanitarna utakmica između Legendi Dinama i Zaprešića za teško stradalog 17-godišnjeg Marka Dabelića u prometnoj nesreći.

Na utakmici legendi Dinama i Zaprešića sudjelovat će ambasador TD Westgatea Hrvoje Čale, Dario Šimić, Hrvoje Štrok, Ante Rukavina, Tomislav Gondžić, Ivan Kovačec, bivši rukometaš Denis Špoljarić i drugi.

Pridružite nam se na jedinstvenoj lokaciji, uživajte u cjelodnevnom i odličnom malom nogometu. A između utakmica možete obaviti i šoping.

 

Što se tiče prvog dana turnira već od jutra gledali smo sjajne utakmice na krovu Shopping cityja Westgate.

Turnir su otvorili osvajači Keglića, Cvjetno Poliklinika Milojević, protiv Veverec Niskogradnje. Dečki iz Oroslavja i okolice odličnu su se držali protiv iskusnih haklera iz Cvjetnog, te su uspjeli u jednom trenu i izjednačiti na 1:1. Ipak, za Cvjetno se ukazao dvostruki strijelac Ivan Majić te im donio prva tri boda. Međutim, teško izborena pobjeda uzela je danak Cvjetnom, koje je nedugo zatim poraženo od Inservio Jaruna. Dario Sudec s dva je zgoditka bio junak Inservija, koji se probio na čelo grupe A. U zadnjoj utakmici jutarnjeg programa u tvrdom je dvoboju MNK Kustošija s 1:0 bila bolja od Playbox Mr. Jacka. Utakmicu je odlučio Matija Ceraj golom u prvom poluvremenu.

Dečki iz Playboxa do prvog su boda stigli protiv Jelen Trade. Bila je to repriza ogleda u grupi na Kegliću, a ni ovog puta favorizirani Jeleni nisu stigli do pobjede protiv klinaca iz Playboxa. Doduše, Jelena je povela preko Marka Tomića, ali je stvari na početak vratio Bruno Bogović. U drugom poluvremenu gledali smo pravu rovovsku bitku, koja je završila s miroljubivih 1:1. Nakon toga je Jelena sav bijes zbog propuštenih šansi iskalila na Hervis Mohito’su. Konačnih 7:1 ipak nije prava slika stanja na terenu, jer su simpatični dečki iz Hervis Mohito’sa imali solidan broj šansi pri „živom“ rezultatu.

Tiskara Dikopa golovima Šutala Fajdige srušila je Elbi Uniqu, koji je odmah nakon s 5:0 bio bolji od CB Dobermanna. Stvari je u grupu B dodatno zakomplicirao spomenuti Dobermann, koji je s 1:0 bio bolji od Gold Caffea. Strijelac tri boda vrijednog gola bio je iskusni Dino Kovač. U završnom ogledu dana mladići iz Playboxa lovili su gol-razliku u tekmi protiv Hervis Mohito’sa. Semafor se zaustavio na 9:0, čime je zaključen prvi dan Trofej Dinamo na Westgateu.

Sutra nas ujutro i rano poslijepodne očekuje rasplet po skupinama, a zatim slijede četvrtfinala. U pauzi između četvrtfinalnih okršaja očekuje nas i humanitarna utakmica za pomoć u liječenju nastradalog Marka Dabelića. Navratite na krov Westgatea i uživajte u odličnom malom nogometu i hladnom Karlovačkom!

Postani legenda!