Završio je i četvrti turnir u sklopu natjecanja Trofeja Dinamo na krovu Westgatea. Pobjednik je, baš kao i na Kegliću, momčad Cvjetno Poliklinika Milojević!

U prvom polufinalnom susretu, MNK Kustošija je u izrazito napetom dvoboju svladala Inservio Jarun s 1:0 i time se plasirala u drugo finale u nizu u sklopu Trofeja Dinamo. Utakmici visokog intenziteta nije nedostajalo strasti i bilo je jasno da će jedna greška ili maestralan potez presuditi. Mihovil Prgomet sjajno se okrenuo oko svog čuvara i poslao loptu na drugu stativu na kojoj je Matija Ceraj sjajnim uklizavanjem ubacio loptu u mrežu. To je bio i konačan rezultat utakmice.

U drugom polufinalnom dvoboju gledali smo mnogo otvoreniju utakmicu. Cvjetno poliklinika Milojević svladala je Jelenu Trade s 3:2. Prvi pogodak bio je djelo Matije Capara, ali samo nekoliko minuta nakon toga Nikola Grgićpostigao je pogodak za izjednačenje. Autogol Sadata Ziberija stavio je u prednost Polikliniku Cvjetno Milojević, kojeg je potom dodatno oplemenio Capar još jednim golom. Sjajan gol, ali ipak samo utješni za Jelenu Trade, postigao je Silvio Toth.

U raspucavanju za treće mjesto spretnija je bila Jelena Trade. Za Jelenu Trade precizni su bili Grgić, Nikola Stojanović i Matej Horvat , dok su za Inservio Jarun pogađali Marko Tadić i Ivan HercigonjaAntonio Vuk skinuo je udarac Josipu Paveliću i time osigurao broncu svojoj ekipi.

U finalu, Cvjetno poliklinika Milojević je poslije dugotrajne dvojbe uspjelo je osvojiti i drugi turnir u sklopu Trofeja Dinamo čime su postali rekorderi. Nakon tvrdog susreta bez pogodaka, pristupilo se izvođenju sedmeraca. Precizni su za prvaka bila Hrvoje Penava, Kristijan Grbeša i Nikola Perković, dok je za MNK Kustošiju pogodio Marko Starčević, a udarac Mihovila Prgometa obranio je Goran Škorić.

Nagrada za najboljeg golmana pripala je vrataru prvaka Goranu Škoriću, a najbolji strijelac je Ivan Majić s 5 pogodaka koji je istu ekipu vodio do naslova. Nagrada za najboljeg igrača pripala je igraču iz poraženog finalista, Matiji Ceraju.

Također, tijekom cijelog turnira sakupili smo 11.645 kuna za teško potrebe liječenja stradalog Marka Dabelića, od čeka najviše na subotnjoj humanitarnoj utakmici između legendi Dinama i dečki iz Zaprešića.

Sada nam slijedi ljetna pauza, a od do kolovoza očekujemo Vas u Dugavama gdje se igra posljednji turnir prije završnice na Šalati, na kojoj će se ekipe boriti da uđu u povijest zagrebačkog malog nogometa.

Postani legenda!