Jučer je na krovu Westgate shopping cityja odigrana završnica grupne faze natjecanja i četvrtftinale. Danas su na rasporedu polufinala između Inservio Jaruna MNK Kustošije te Cvjetnog Poliklinike Milojević i Jelene Trade.

U prvoj utakmici dana Gold Caffe je s minimalnih 1:0 pogotkom Matije Vertušasvladao Tiskaru Dikopa. Uslijedila je nova utakmica u skupini B u kojoj je Gold Caffe upisao novu pobjedu, ovaj puta s 3:1 protiv Elbi Uniqe. Nakon što je Elbi Uniqa povela preko Gašpara, Gold je preokrenuo dvama pogocima Luke Davidovića i autogolom Elbija. U posljednjoj utakmici skupine CB Doberman je s 1:0 pogotkom Bože Karamatića došao do pobjede i prvog mjesta u skupini jer je u međusobnom ogledu u subotu svladao Gold Caffe koji je također osvojio skupio šest bodova i osvojio drugo mjesto.

Kao jedna od najboljih trećih dalje je prošla Tiskara Dikopa koja je imala jednak broj bodova, ali bolji međusobni omjer od Elbi Uniqe koja je ispala s Westgatea.

U skupini A Inservio Jarun je s 2:0, pogocima Darija Sudeca i Marka Tadićasvladao Niskogradnju Veverec. Jarun je tako osvojio grupu s maksimalnim učinkom, a kao drugo u četvrtfinale se plasiralo Cvjetno Poliklinika Milojević sa šest bodova, a Niskogradnja Veverec je ispala iz natjecanja.

U skupini C Jelena Trade je s 3:1 svladala MNK Kustošiju i osvojila prvo mjesto u skupini. Dva gola za Jelenu zabio je Sadat Ziberi, a jedan Silvo Toth dok je za Kustu zabio Matija Ceraj. Kustošija je ipak upisala pobjedu protiv domaćih dečki iz Hervis Mohitosa od 6:0. Hat-trick zabio je Branimir Ramljak, dva je zabio Duje Aralica te po jedan Filip Ukalović  Marko Starčević.

Pobjednika prve utakmice četvrtfinala odlučili su penali. Tiskara Dikopa je odlično ušla u utakmicu protiv Jaruna i povela 2:0 pogocima Marija Fajduge i Filipa Lazova. No, uporni Inservio Jarun nije poustaoo i preko Ivana Hercigonjestigao do izjednačenja, s time da su pogodak za 2:2 zabili u posljednjoj minuti utakmice.

Prilikom raspucavanja penala istaknuo se Antun Martinović koji je stao na vrata Jaruna i obranio tri penala za pobjedu svoje momčadi i plasman u polufinale u kojem će danas u 18:00 igrati protiv MNK Kustošije.

Kustošija je pak svladala Gold Caffe s 2:1. Kustošija je povela s 2:0 preko Mihovila Prgometa i Branimira Ramljaka, a počasni pogodak za Gold zabio je Dominik Nujić.

U drugom polufinalu igrat će stari znanci Cvjetno Poliklinika Milojević i Jelena Trade koji su s minimalnih 1:0 svladali svoje protivnike. Cvjetno je u čvrstoj i neizvjesnoj utakmici pogotkom Ivana Majića nadvisilo Doberman, a Jelena je pogotkom Mateja Horvata dobila Playbox-Mr.Jack u trenutcima kada su mladi dečki iz Rudeša igrali s igračem manje.

Također, jučer je odigrana humanitarna utakmica za u prometnoj nesreći teško stradalog 17-godišnjeg Marka Dabelića. Humanitarna utakmica između legendi Dinama, za koje su između ostalih nastupili Hrvoje Čale, Hrvoje Štrok, Tomislav Gondžić Denis Špoljarić i ekipe “Marko Dabelić” završila je s miroljubivih 4:4. Sav prihod od utakmice bit će namijenjen liječenju stradalog Zaprešičanca.

Večeras program počinje u 18 sati, a finale je na rasporedu u 19:30.

Postani legenda!