Pretposljednji dan Trofeja Dinamo na Črnomercu proveli smo u dvorani Megaton, s obzirom na promjenjivo vrijeme i povremene pljuskove. U11 turnir osvojila je ekipa Fotex Junajted, a u popodnevnom terminu saznali smo sve sudionike polufinala seniora.

SENIORI

U prvoj utakmici četvrtfinala SZZG Poliklinika Ribnjak je lakše od očekivanog svladala Pizzeriju ViVvu sa 6:0. Pogotovo kada znamo da je vratar SZZG-a Andrija Budimir zapeo u prometu i nije stigao na utakmicu te je na vrata morao stati Danijel Dekanić. I svoj posao je odradio odlično, upisavši ‘clean sheet’. Dva pogotka za Studente zabio je Mirko Rogošić, a po jedan Luka DavidovićMatija Tolić, Mario CrnčevićIvan Penava.

U drugom polufinalu gledali smo ljepoticu turnira i jednu od najboljih utakmica Trofeja Dinamo uopće. U Derbyju della Floro Flores, ‘Torino s Cvjetnog’, Cvjetno Pinkdoridsi imalu su prednost od 1:0, 2:1 i 4:3 protiv Juventusa s Cvjetnog, Cvjetno Poliklinike Milojević. No, utakmica je završila rezultatom 4:4. Dva gola za Polikliniku Milojević zabili su igrači Pinkdroidsa – u vlastitu mrežu. Po jedan zabili su Filip NovakMarko Pavlović, a za Pinkdroidse porentirali su Ivan Majić (dva), a Ivan LiovićRoko Marović po jedan. U raspucavanju penala iskusnija Poliklinika Milojević bila je rpeciznija i u trećem međusobnom susretu svladala kvartovskog rivala.

U trećem dvoboju gledali smo partiju punu šansi, ali s malo golova. Odlični Dario Strmečki zabiuo je za Elkro Vrapče nakon solo prodora. Vrapčanci su džali polufinale sve do same završnice utakmice kada je Mateo Čekol, u igri s golmanom igračem, zabio za izjednačenje i penale. Prilikom raspucavanja penala Elkro Vrapče je bio precizniji i izbacio domaćine iz natjecanja te ostao u igri za pplasman na Završnicu. Do Šalate im nije lagani put, moraju slaviti minimalno u polufinalu protiv SZZG-a Poliklinike Ribnjak

U reprizi finala Trofeja Dinamo u Dugavama, Građanska udruga Dugave osvetila se za finale domaćeg turnira i pobijedila Ktechnologies s uvjerljivih 5:1. Dva pogotka zabio je Petar Zubak, a posljednja tri pogotka Dugavezi su zabili u završnici dvoboja, u trenicima kada se KTechnologies pokušao vratiti u igru s golmanom-igračem. GUD će svoje drugo finale Trofeja Dinamo loviti protiv Cvjetno Poliklinike Milojević, koji će prvi na teren s početkom u 18:15, a drugo polufinale igra se u 19:00.

Nakon toga raspucavat će se penali za treće mjesto, a finale se igra u 20:15. Nadamo se na vanjskim terenima.

U11

Ekipa Fotex Junajteda osvojila je drugi U11 turnir na Memorijalu Mate Čuljak s impresivnom gol-razlikom od 25:2. Fotex Junajted briljirao je protiv Futsal Dinama (11:1) i Futsal Gorice (10:0), a Uspinjaču Gimku svladao je ‘samo’ s 4:1. Uspinjača Gimka završila je druga, s 13:0 bili su bolji od Futsal Gorice i s 4:0 od Futsal Dinama. U dvoboju za treće mjesto Gorica je s 2:1 svladala Plave koji su turnir završili bez bodova.

Turnirom je dominirao Fotexov Niko Nestić koji je zabio 12 pogodaka i ujedno je proglašem igračem turnira, dok je najbolji golman bio Arijan Krajnik iz Uspinjače Gimke.

Događaje s lica mjesta u realnom vremenu pratite na Instagram profilu Trofeja Dinamo.

Sve strijelce, raspored i aktualnu tablicu turnira Trofej Dinamo Črnomerec 2021 pronađite OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Črnomerec 21 možete pronaći OVDJE.