U četvrtak s početkom u 17:30 počelo je treće izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Mate Čuljak koji se igra u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. Ovaj turnir je ujedno posljednji prije završnice na Šalati 2021.

Na otvaranju turnira domaćin Megaton Dinsar nadvisio je ekipu Smogovci sastavljenu pretežito od juniora Futsal Dinama. Domaćini su poveli pred kraj prvog dijela autogolom Elvira Šabana, a konačni rezultat postavio je Ivan Zdunić u 27. minuti utakmice. Preostale utakmice skupine E igraju se danas. Sve strijelce i aktualnu tablicu pronađite OVDJE.

U skupini B dobili smo i prvog četvrtfinalista. Osvajač natjecanja iz 2018. i finalist prošlogodišnjeg TD Črnomerec SZZG Poliklinika Ribnjak u dvije utakmice zabila je 15 pogodaka svojim protivnicima, a primila samo jedan. Sa 6:0 pala je Niskogradnja Veverec, a s 9:1 ekipa EZ10Ivan Penava briljirao je s pet pogodaka, tri je zabio Domagoj Durlen, po dva Josip Tolić, Mario CrnčevićIvan Tvrtko Pajalić, a jedan Mirko Rogošić. U trećoj utakmici skupine Niskogradnja Veverec je s 1:0 bila bolja od EZ10 (Stepanek) i čeka rasplet preostalih skupina ne bi li se kao jedna od najboljih drugoplasiranih ekipa plasirala u četvrtfinale. EZ10 se oprostio od ovogodišnjeg Trofeja Dinamo. Dogodine, dečki! Sve strijelce i aktualnu tablicu pronađite OVDJE.

Drugi četvrtfinalist nakon drugog dana je Elkro Vrapče (bivša Tiskara Dikopa), koji je s 5:2 prvo nadvisio Đanijeve sjekire, a onda i u ljepotici prvog dana brončane iz 2018. Cvjetno Pinkdroidse. ‘Torino s Cvjetnog’ vodio je u tri navrata pogocima Petra Halužana, Vedrana ŠkorićaIvana Žnidareca, no Elkro je stigao do konačnog preokreta i pobjede u završnoj fazi utakmice preko dvostrukog strijelca Marka Briškog. Za Vrapčane najefikasniji igrač prvog dana bio je Petar Barišić s pet pogodaka, a još po jedan zabili su Matej ĆosićBruno Jakovljević. Drugo mjesto odlučuje se danas u 19:55. Sve strijelce i aktualnu tablicu pronađite OVDJE.

Danas će se odigrati preostale utakmice seniorskog programa natjecanja po skupinama, a od petka kreću veterani i U11.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Črnomerec 21 možete pronaći OVDJE.