Danas u 17:30, utakmicom između domaćina natjecanja Megaton Dinsara i ekipe Smogovci, počinje treći turnir ovosezonskog natjecanja Trofej Dinamo i treće izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira Mate Čuljak.

Turnir se igra na Čuljinoj Cankarici, kraj njegove dvorane Megaton, a na istome će sudjelovati 15 seniorskih ekipa koje se nadaju pronaći među šest najboljih na natjecanju i izboriti plasman na Šalatu.

Na turniru sudjeluje pet najbolje plasiranih momčadi dosadašnjeg natjecanja, među kojima su prvaci (KTechnologies) i viceprvaci (Građanska udruga Duhave) Dugava, prvak (Cvjetno poliklinika Milojević) i viceprvak (Megaton Dinsar, ujedno i domaćin) Velike Gorice. Na turnir se prijavila i visokorangirana Pizzeria Viva, a dobre šanse za Šalatu imaju i CB Jet Star, SZZG Poliklinika Ribnjak te nešto manje ZZM.

Debitanti na ovogodišnjem Trofeju Dinamo su ‘stari znanci’, brončani i četvrti iz 2018. Cvjetno Pinkdroidski i Niskogradnja Veverec (objema ekipama ovo će biti treći Čuljin memorijal), EZZ, Elkro Vrapče, Smogovci, UDHOS i Đanijeve sjekire, za koje se nadamo da je riječ o haklerima, a ‘sjekire’ su tu samo da zbune iduće protivnike..

15 momčadi raspoređeno je u pet skupina. Pobjednici svake skupine i tri najbolje drugoplasirane momčadi prve faze proći će u četvrtinu finala. Napominjemo, nakon svakog remija u grupi raspucavat će se penali koji će onda odrediti boljega u slučaju jednakog broja bodova unutar skupine. Sve ekipe dobile su pristup propozicijama natjecanja.

Sutra je na rasporedu šest utakmica u skupinama B, C, E i F, nakon kojih ćemo pogledati tekmu Dinama i Šerifa na Maksimiru.

Raspored svih utakmica, rezultate i ljestvicu strijelaca pronađite OVDJE.

Sve informacije o Trofeju Dinamo Črnomerec 2021 pronađite OVDJE.