Jedini debitant na ovogodišnjoj karti Trofeja Dinamo su TD Gajnice (20.-23. kolovoza), koje će biti posljednji turnir regularnog dijela natjecanja, samim time i posljednji vlak za Šalatu (na kojoj ove godine nastupaju četiri najbolje ekipe) te ćemo na samom zapadu Grada Zagreba osim zagrebačkih, moći očekivati i ekipe s turnira u Petrinji i Slavonskom Brodu.

TD Gajnice upisat će se u povijest Trofeja Dinamo iz dva razloga – prvi su turnir koji se igra na umjetnoj travi, u sklopu odličnog kompleksa za mali nogomet DSR Roy Sporta, koji se nalazi tik uz teren NK Ponikva gdje su svoje prve nogometne korake napravili kapetani NK Dinama Milan Badelj i Domagoj Antolić (tko zna, možda i oni nastupe na turniru ???? ).

Drugo, TD Gajnice će, osim seniora (koji igraju 4+1 i koji ulaze u sustav bodovanja za završnicu na Šalati), imati još dva turnira – veteranski i kvartovski (oba se igraju 5+1)!

Tako ćemo na Trofeju Dinamo prvi puta gledati novu kategoriju – „kvartovsku“ – na kojoj će nastupiti kvartovske ekipe, koje neće igrati za nagradni fond već prije svega za prestiž, a onda i zabesplatne termine, klopu i cugu.

Kotizacija za seniorski turnir iznosi 600 kuna, a za veteranski i kvartovski 400 kuna.

Ukupni nagradni fond (seniori) iznosi 13.000 kuna.

OSOBNA KARTA:

Ime: Trofej Dinamo Gajnice
Datum: 20.08.-23.08.
Lokacija: DSR Roy Sport (Kozjačka 50)
Kategorije: Seniori (4+1), veterani (5+1), kvartovski turnir (5+1)
Nagradni fond: 13.000 (seniori), termini/klopa/cuga (veterani i kvartovski)
Kotizacija: 600 kuna (seniori), 400 kuna (veterani i kvartovski)
Podloga: Umjetna trava
Partneri: DSR Roy Sport, Futsal Dinamo, Ožujsko pivo i Fortis Labor.
Prijave za turnirOVDJE, na mail info@trofej-dinamo.hr, u inbox službene Facebook stranice natjecanja, u inbox Trofej Dinamo Slavonski Brod ili na broj telefona 091 730 2743 (Josip).
Godina održavanja: 1.