Summa summarum ovogodišnjeg Trofeja Dinamo bila bi da smo konačno dočekali nove, mlade i potentne mladiće koji bi godinama mogli nositi zagrebački futsal. Jedan od njih svakako je i Dominik Brletić, novi vlasnik trofeja „Josip Kuže“ za najboljeg igrača cjelokupnog natjecanja.

Član osvajača, ekipe Meteora Futsal, bio je ove godine glavno pogonsko gorivo svoje ekipe te je s ukupno 9 golova vodio svoje dečke do završnice svih turnira na kojima su nastupali, a kao „točka na i“ došla je završnica na Šalati koju je okrunio s tri pogotka i naslovom pobjednika 3. izdanja Trofeja Dinamo.

Od naredne futsal sezone Dominik će imati još jednu poveznicu s Dinamom. Naime, odlične predstave nisu prošle ispod radara te je naš bivši igrač iz drugoligaških dana, Tin Huzjak (danas trener MNK Novi Marof), Dominika doveo u svoj klub s kojim će ganjati povratak u elitu. Dominik je odvojio malo vremena i podijelio svoje dojmove s netom završenog turnira.

Osvojio si nagradu na najboljeg igrača cjelokupnog turnira, komentar?

„Čast mi je dobiti takvo priznanje pored toliko dobrih igrača na natjecanju, ali je za to najviše zaslužna moja ekipa te njima zahvaljujem na tome“.

Kako si zadovoljan nastupom svoje ekipe na ovogodišnjem natjecanju?

„Jako sam zadovoljan igrom svoje ekipe na turniru jer smo napravili sve onako kako smo planirali u svlačionici, svatko je znao koja je njegova uloga na terenu i to smo ispoštovali te nas je zbog toga rezultat nagradio“.

Kako si zadovoljan organizacijom ovogodišnjeg Trofeja Dinamo?

„Organizacija je bila odlična, jedino što nas je malo iznenadila kiša u polufinalu, ali sveukupno gledajući jako sam zadovoljan“.