Nakon što smo objavili prvu i drugu najbolju petorku seniorskog turnira, vrijeme je da objavimo i najbolje postave ženskog i veteranskog dijela Trofeja Dinamo 2019.

Kao i u prethodna dva slučaja, pozivamo vas da nam u komentare napišete slažete li se s našim odabirom ili ne, jer takve stvari nikada nije zahvalno za odrediti…

Žene

Najboljom golmanicom ženskog natjecanja proglašena je mlada Ana Kunštek, koja je odradila odličan turnir u Kutini, zaključala je svoja vrata u polufinalu završnice protiv Zagreba 041, a u finalu protiv prvakinja Hrvatske SC Flegar ona, kao i ostale mlade cure iz Dinamo Osekova jednostavno nisu imale šanse.

Helenna Hercigonja-Moulton osvojila je nagradu za najbolju igračicu Dugava, u kojima je SC Flegar dominantno došao do naslova, a na Šalati je besprijekorno dirigirala igrom svoje momčadi i dokazala kako je tehnički jedna od najpotkovanijih igračica u Hrvatskoj.

Monika Conjar vodila je Meteoru Futsal do finala Dugava, a u polufinalu završnice na Šalati zabila je lijep pogodak u posljednjim trenucima utakmice za izjednačenje i penale u kojima su djevojke iz SC Flegara bile uspješnije. Bila je najbolja igračica Meteore na oba turnira.

Natalija Hubak osvojila je titulu Josip Kuže za najbolju igračicu natjecanja. Posebno je impresivna bila na završnici na kojoj je zabila tri gola i upisala još tri asistencije, odnosno, direktno je sudjelovala kod šest od sedam pogodaka svoje momčadi.

Marija Žagar je Dražan Jerković ženskog dijela Trofej Dinamo, u Dugavama je vodila svoju momčad do naslova s četiri pogotka, a u finalu je upisala još jedan te je ofenzivno bila najopasnija igračica „Stomatologinja“.

Veterani

Alen Jukić osvojio je titulu Ivan Turina za najboljeg golmana natjecanja. Jukić je vodio Megaton Music do finala Črnomerca i Šalate no oba je izgubio nakon 0:0 u regularnom dijelu i lošijeg izvođenja penala. Ipak, titula najboljeg golmana drugu godinu u nizu nije došla pod znak pitanja…

Tvrtko Močibob dirigirao je igrom osvajača Čarobne Frule, kako u Dugavama u kojima su završili treći, tako i na završnici na Šalati. Iako mu je izostao golgeterski učinak, bio je jedan od najboljih igrača natjecanja.

Hrvoje Petriško osvojio je titulu za najboljeg igrača TD Črnomerca i TD Dugava u kojima je njegov CB Mellis Ožujsko CB Azzuro dignuo titulu. No, u polufinalu Šalate izgubili su od kasnijeg osvajača Čarobne Frule, a Petriško titulu za najboljeg igrača natjecanja…

Nagradu Josip Kuže je zato osvojio Alen Klakočer. Na turniru u Črnomercu bio je drugi strijelac s tri pogotka u dresu Promotionplaya, zatim je u Dugavama zabio dva za Čarobnu Frulu s kojom je igrao finale i predvodio ju do naslova.

Miro Fabijan je najbolji strijelac natjecanja sa šest pogodaka i nositelj titule Dražan Jerković veteranskog dijela. Svih šest pogodaka zabio je u Dugavama, u polufinalu Šalate (poraz njegovog HR Tuninga od Megatona) je isključen, no to ga naravno nije izbacilo iz najbolje postave veterana.

Ivica Hertl je na Črnomercu stigao do finala s Megatonom, zatim je stigao na polufinale Dugava i zabio u polufinalu i jedini pogodak u finalu za CB Mellis Ožujsko CB Azzuro, a završnicu je igrao za Megaton, nije zabio, ali je zaslužio svoje mjesto u ovoj šestorki…

Upiši se u povijesti i – postani legenda!