Ovosezonski Trofej Dinamo po mnogočemu je rekordan, ali onaj aspekt kod kojeg nema dileme je taj da gledamo najbolji nogomet u sve tri sezone. Stoga smo se odlučili igrat Futsal Managera i  složiti 4 all-star postave, kako bismo vam dočarali svo bogatstvo i raskoš talenata u aktualnoj sezoni. Postave smo slagali po njihovim karakteristikama, ne mora nužno značiti da je jedna bolja od druge, dapače. Momčadi nose slikovite nazive kojima ih po našem mišljenju najbolje opisujemo 🙂

“Vatrena petorka”

Marko Vuković – adut Meteore Futsal koji je zagrebačkim mladićima donio trofej u Petrinji i time dokazao klasu. Tek je lani zaslužio poziv izbornika Stankovića, ali smatramo kako je njegovo vrijeme sad. Možda i najbolji igrač Uspinjače-Gimka u protekloj sezoni.

Tihomir Novak – na njegov opis ne treba trošiti puno riječi. Ključni igrač hrvatske reprezentacije cijelo desetljeće. 10-ka čiji sjaj ne blijedi, a uoči turnira u svojoj Kutini osvojio je titulu prvaka Češke sa Spartom iz Praga. Naravno, obranio je i naslov u Kutini sa dečkima iz HNŠK Moslavine.

Matej Horvat – standardni reprezentativac ovog se ljeta vratio u 1.HMNL, u novog prvoligaša Olmissuma, a na Trofeju Dinamo tradicionalno brani boje Jelene Trade koja je nastupila na TD Črnomerec. Zbog svojek kontinuiteta u hrvatskom futsal predstavništvu, dobio je prednost pred Kritsijanom Grbešom iz Cvjetno Poliklinike Milojević.

Vedran Matošević – nakon četvrtog mjesta na Črnkasu Veki je sa Cvjetnim odlučio pokazati zašto i dalje nose epitete jedne od najjačih zagrebačkih ekipa. Na betoncu Knežije nadigrali su konkurenciju, te zasluženo došli do prvog mjesta. Upravo je Veki zabio i gol u finalu, a mali čarobnjak iz Viteza dokazao je svima kako je u sjajnoj formi.

Luka Perić – rekli bi mnogi, dečko za trofeje. Fizički moćan, a opet sjajne tehnike, Perić je postao i prvi pivot hrvatske reprezentacije, te je dominirao na terenu u Kutini. Siguran član naše selekcije, a nadamo se da ćemo ga gledati i u Dugavama i na Šalati.

“HMNL zvijezde”

Tomislav Hercigonja – svojim je obranama donio povijesno slavlje Playboxu nad Cvjetnim, a kasnije je i obranom šesterca mladićima iz Zagreba osigurao titulu na Črnomercu. Odličan je bio u Bjelovaru, te na Knežiji, pa je popularni El Chapo pokazao kako je zadržao solidnu formu iz svoje premijerne prvoligaške sezone.

Davor Kanjuh – dirigent igre Cvjetnog u najboljoj je formi bio na Knežiji. Tuče otraga, sjajan pas i udarac prema naprijed, must have izbor za svakog Futsal Managera.

Filip Pezelj – ljevonogi bombarder nastupio je u Petrinji i Bjelovaru, te mnoge vratare joše peku dlanovi od njegovih udaraca. Boemskog izgleda, ali i sjajne igre, veselimo se njegovim nastupima i dalje.

Dino Bundavica – najbolji igrač Broda 035 pokazao je raskoš svog talenta upravo na turniru u Slavonskom Brodu. Svojeg karakterističnog lakog koraka, izgleda kao da lebdi nad terenom te je najčešće bio neuhvatljiv za  protivničke čuvare.

Antonio Sekulić – odlični Seka bio je uz Vukovića adut prevage u Meteorinom pohodu na Petrinju. Igrao je još i sa ranije spomenutim Bundavicom i u Brodu. Stasite građe i odličnog udarca s obje noge, ovaj  mladić je definitivno sadašnjost i budućnost Trofeja Dinamo i 1. HMNL

“Oni dolaze”

Kristijan Kapural – postavu nadolazećih mladih zvijezda otvaramo sa sjajnim Kićom. Branio je za Meteoru u Petrinji, te na Knežiji, međutim, posebno je sjajan bio na Črnomercu u dresu Dječjeg Nogometa. Sjajan mladi vratar kojem priželjkujemo veliku karijeru.

Fran Vukelić – Dinamov junior pokazao je svoj talent tijekom svih turnira. Nekad se izvuće na beka, nekad ode i na zadnjeg, ali definitivno je najopasniji kad se nađe pred golom. Nemilosrdan egzekutor, te definitivno velika nada Plavih, ali i Meteore.

Dominik Cvišić – glavna zvijezda i lider Dječjeg nogometa igra ljeto života. Hitar kao metak, preuzima odgovornost, puca i zabija penale. Nadamo se kako će sličnu formu zadržati do kraja ljeta, ali i na Europskom prvenstvu do 19 godina u Latviji početkom rujna.

Ivan Šulentić – mladić iz Futsal Dinama je u izostanku Kristiana Čekola postao glavni igrač Playboxa. Bio ga je pun teren, a spomenimo i kako je pojačao momča FPZG Futsala u Bjelovaru, čime su Politolozi  ostvarili najbolji rezultat zauzimanjem četvrtog mjesta.

Josip Ištuk – u ovu postavu morali smo uvrstiti Josipa Ištuka. Izuzetno neugodan igrač, ne treba mu puno prostora za napraviti nered u protivničkoj obrani. Leže mu turniri, a kad uđe u seriju, nezadrživ je. S Antom Pavličevićem i Matoševićem trenutno dijeli drugo mjesto ljestvice strijelaca natjecanja.

“Turnirski španeri”

Juraj Fanton – vratar Koestlina apsolutni je kralj šesteraca u ovoj sezoni. U Bjelovaru ih je skinuo pet od šest, a tome je nadodao i sjajne obrane na tom turniru, ali u Kutini. Praktički je dovukao svoje dečke u finale Bjelovara.

Dario Šestić – popularni Šele nastupio je za CB Li-La na Knežiji, te još jednom pokazao zašto se naosvajao turnira diljem Zagreba i okolice. Sigurni smo da ćemo njegovo šuljanje i precizne lopte gledati i u Dugavama, a možda i na Šalati.

Franjo Matković – korpulentni ljevak ponovno igra sjajno ljeto. Naš od milja prozvani “Anelka Trofeja Dinamo” promijenio je ovog ljeta tri ekipe, a za kog god da je igrao bio je sjajan. Posebno je imponirala njegova igra u Kutini.

Robert Grbić – sjajni dribler odigrao je turnir na Knežiji te nas ponovno podsjetio o kakvom se velikom talentu radi.

Ante Pavličević – pivot Domorada možda je i najveće otkriće ovosezonskog Trofeja Dinamo. Bio je uvjerljivo najbolji igrač turnira u Bjelovaru, a njegovi dečki zamalo su kreirali preokret i protiv domaće Moslavine u Kutini. Izuzetno jak,  odličnog udarca, praktički bez slabe točke.

Naravno, osim ovih all-star postava po našem izboru, u ovoj sezoni imali smo prilike gledati još puno fenomenalnih igrača. Vrijedi spomenuti samo neke: Kristijan Grbeša, Kristian Čekol, Vito Gagulić, Sadat Ziberi, Kristijan Postružin, Nikola Gudasić, Marko Blekić, Ivica Majić, Vlado Andrijašević, Matej Herent itd. Sigurno smo kako ćemo i u Dugavama imati prilike uživati u majstorijama nekih novih lica. Izrazito smo ponosni na dosadašnje turnire i ovim se putem zahvaljujemo ekipama na odličnim igrama i puno zabave i uzbuđenja koje su nam priuštili.