Iza nas je i treći dan Trofeja Dinamo u Slavonskom Brodu. Rasplet u skupini “C” bio je takav da je domaćin istakao ozbiljnu kandidaturu za konačan naslov.

Sve je počelo utakmicom između MNK Broda 035 i AGROBIT Smokvinog lista. Za Brod su već do 4. minute bili precizni Josip Sušić i Jure Bogdanović i dali im ozbiljnu prednost. Bogdanović je novim golom istu povećao u 12. minuti, da bi ju u 12. minuti Luka Dubac odveo na nedostižna četiri gola razlike. Pogodak utjehe za Smokvin list zabio je David Horvat u 22. minuti.

Već u idućoj utakmici se poraženi iz prethodne uspio revanširati. Rukometni klub Brod pao je pred AGROBIT-om s 2:3. Robert Stahović doveo je AGROBIT  u vodstvo, koje je Bruno Katavić poništio pred sam kraj poluvremena. Ipak, to nije bilo dovoljno jer je Dražen Lončarić “sa sirenom” ponovno doveo AGROBIT  u vodstvo. Ivan Rašić donio je u 26. minuti novo poravnanje na utakmici, rukometaši su se i otvorili ali to je u posljednjoj minuti iskoristio Ivan Prskalo koji je zabio, pokazat će se, prolaza vrijedan gol.

Konačno, MNK Brod svladao je svoje rukometne susjede u posljednjem dvoboju s 5:1 i donio konačno razrješenje skupine.  Dubec i Nikola Cindrić već su do poluvremena napravili ozbiljnu prednost, koju je dodatno podebljao Luka Janković. Rašić je u 27. minutni nakratko vratio nadu, ali su Tomislav Glavačević i Bogdanović  bili precizni za konačan rezultat.

I danas se nastavlja program, posljednjom skupinom u prvom dijelu turnira, te veteranima!