Jučer je u Woody Beer Baru u Savskoj ulici održan ždrijeb Trofeja Dinamo Knežija, petog turnira koji se igra u sklopu ovogodišnjeg natjecanja. Podsjetimo, TD Knežija prvi put sudjeluje u natjecanju, a turnir je svojevrsni nasljednik tradicionalnog Knežija Cupa…

Na TD Knežija sudjeluje 12 ekipa, a sudeći po imenima, na terenima OŠ Horvati gledat ćemo vrhunski mali nogomet. U skupini A imamo osvajača TD Črnomerec i aktualnog viceprvaka natjecanja Playbox, solidnu ekipu CB Blizanci s Ciglenice i nepoznanicu Drijen d.o.o.-To Silvija.

Favorit skupine B je dakako Cvjetno Poliklinika Milojević, koja je do sada sudjelovala samo na Črnomercu i nije se “proslavila”, izgubila je u četvrtfinalu. X-Team je također nepoznanica, a u ekipi Tami Ing između ostalih sudjeluju mlađe kategorije Futsal Dinama.

U skupini C imamo tri poznate ekipe, Meteora Futsal osvojila je Petrinju i pri vrhu je ukupnog poretka, Cvjetno Pinkdroidsi na tri turnira na kojima su nastupili ispali su u grupi (ali su uvijek bili blizu prolazu), a CB Li-La je poznata ekipa Pimont koja nastupa pod drugim imenom.

U skupini D nalazi se Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić, aktualni osvajač natjecanja koji paralelno igra i Trofej Dinamo Kutinu, zatim polufinalist Bjelovara i četvrtfinalist Črnomerca FPZG Futsal i još jedna nepoznanica Autostaklo Servis Smolar.

Prvog dana natjecanja odigrat će se utakmice skupine D i dvije utakmice skupine C, a sutrašnji program počinje već od 15 sati….