Nismo se ni okrenuli, a već smo stigli do četvrtog (i petog) turnira u sklopu ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo. Naime, ovaj tjedan, prvi put do sad, preklapat će se dva turnira Trofeja Dinamo. Sutra, u srijedu 26. lipnja, počinje drugo izdanje turnira u Kutini i prvo izdanje Trofeja Dinamo u Knežiji.

Krenimo od Kutine, igraju se dvije kategorije, seniori i žene (obje 4+1), a turniri se igraju u centru grada, na terenima OŠ Vladimira Vidrića. TD Kutina ove godine igra se i u sklopu dvodnevne manifestacije Petrovo – slavlje kutinsko tako da će posjetitelji uz odlični mali nogomet na raspolaganju imati pregršt dodatnog sadržaja, o kojem se više možete informirati na službenim stranicama kutinske turističke zajednice.

U srijedu i četvrtak igra se grupna faza natjecanja, u petak ženski turnir, a u subotu završnica seniora.

Ždrijeb za seniorski turnir u Kutini održat će se danas, a sve ekipe koje su još zainteresirane mogu se, osim u inbox natjecanja, javiti i na broj telefona 098 457 669.

I, dok će turnir u Kutini biti u punom jeku, u petak, 28. lipnja, kreće Trofej Dinamo na Knežiji kojeg organizira kvartovska ekipa među kojima je i hrvatski reprezentativac te igrač Futsal Dinama, Jakov Grcić.

TD Knežija je svojevrsni nasljednik tradicionalnog Knežija Cupa, igra se samo jedna kategorija (seniori) na terenima OŠ Horvati. Ždrijeb za Knežiju održat će se u četvrtak (27. lipnja) u Woody Beer Baru u Savskoj s početkom u 19 sati, a do tada se možete prijaviti na ovaj jaki kvartovski turnir (osim u inbox službene stranice natjecanja) i na brojeve telefona 095 821 1166 (Jakov) te 095 914 6553 (Mario).

Podsjetimo kotizacija za seniorske ekipe za oba turnira iznosi 800, a za ženski turnir u Kutini, koji će se održati u jednom danu, 500 kuna. Nagradni fond Kutine je 15.000, a Knežije 13.000 kuna.

Prijavi svoju ekipu, uključi se u lov na Šalatu i postani legenda!